lauantai 16. helmikuuta 2019

Metsä puutarhaan


  Täällä ollaan vielä talvisissa tunnelmissa, vaikka päivisin aurinko saa kaiken jo tuntumaan keväiselle. Tämä ylinkin kuva on taidettu ottaa joulukuussa jolloin lunta oli vielä noin vaatimattomasti. Kun kevät on jo nurkan takana alkavat ajatukset siirtyä puutarhan puolelle. Itse olen ajatellut ottaa asiakseni keskittyä pihamme yhteen nurkkaan, joka on ihan metsän vieressä.

 Paikka on tällä hetkellä pelkkää soraa ja nurmikkoa (tai siis nyt tällä hetkellä on tietysti lumen peitossa). Haluaisin metsän jatkuvan kauniisti jatkumona myös tähän kohtaan. Alla olevat kuvat inspiraationa kotimetsästä. Erilaiset saniaiset ja sammaleet ovat niin kauniita. Olisiko kirjaehdotuksia asiaan perehtyneiltä? Nyt ehtisi vielä hyvin lukea ennen kuin käsillä on lapio ja kottikärry vaihe.

  Tuntuu, että tästä vuodesta on tulossa mahtava, vaikka olenkin pariin kertaan harmitellut lumen määrää, olen tosi onnellinen kun ollaan saatu nauttia kunnollisesta talvesta, me ihmiset ja ympäröivä luonto. Viime vuosi oli haastava, varsinkin loppuvuosi oli täynnä ikäviä juttuja.

 Myös rakas kissaystävämme Mau-Mau jouduttiin lopettamaan noin 20-vuoden iässä. Hän tuli meille noin 5-vuotiaana ja oli mahtava ja viisas kissa. Onneksi meillä on kaksi lohduttavaa silkkitassua kotona, Pulla ja Sylvi.


Sylviltä kaikille lukijoille kevättä odottelevia terveisiä!


2 kommenttia:

  1. esim. ella räty suomalainen metsäpuutarha. Muitakin löytyy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon onkin tuttu. Pitää etsiskellä se taas luettavaksi 😊

      Poista