torstai 1. kesäkuuta 2017

Iisakin kirkko on valmis!


Tässä se nyt sitten on sisältä. Aikaa meni vähän enemmän kuin ajateltiin, mutta saatiin valmiiksi onneksi ennen kesäkuuta mikä olikin ehdoton deadline. Tuntikausia ollaan rakennettu ja maalattu niska kipeänä tuota ylikulkusiltaa joka johtaa lukunurkkaukseen. Älkää kysykö miksi meillä on kasvihuoneessa ylikulkusilta, mutta Tommi on kuulemma aina halunnut tehdä sellaisen. On siihen kyllä hyvä kiinnitellä vaikka mansikka-amppeleita, jotka ovat vielä kiinnittämättä.


 Takaseinällä on suihkulähde ja taustalla vanhan talon kellarista löydetty hieno vanha taidokkaasti maalattu puulevy. Suihkulähde toimii aurinkokennolla ja hiljaa lorisevan veden ääni on meditatiivinen.


 Tomaatintaimet odottelevat vielä multiin pääsyä ja muutenkin tuo sisustus on vielä vähän vaiheessa, mutta edessä onkin kivoin vaihe.Loppuun terveiset Serafiinalta ja kumppaneilta Raparperi-penkistä.

7 kommenttia:

 1. On hyvännäköinen.
  Kummitustalon kuvakirja blogi on muuten nykyään kolmasluonto.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Pitääkin perehtyä koko lukulistaan, taitaa olla muissakin vanhentuntta tietoa.

  VastaaPoista
 3. Jopas on hieno Iisakin kirkko ja tuottaa varmasti paljon iloa! Ihanaa kun kanojen sisälläpitoaika päättyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin mahtavaa,kanat oli ihan ihmeissään kun pääsivät vapaasti seikkailemaan puutarhaan :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. On kyllä ihana, tänään pakko laittaa Mansikka-amppelit paikalleen kasvariin, että saa vähän kesäfiilistä tähän kylmyyteen ja viimaan ;)

   Poista