perjantai 10. helmikuuta 2017

Aurinkoa, elossa olevia ja puutarhatonttu


 Katselin omia blogi - postauksiani muutamalta edelliseltä keväältä ja huomasin,että toistan itseäni. Lavatarhurikin on ennestään luettu , mutta lainasin silti uudelleen kun on niin inspiroiva. Keittiöpuutarha on mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Herneenversoja kasvatin, mutta ne menivät jo parempiin suihin. Herneenversoista oli muuten myös parilta keväältä kuvia. Mikäpä siinä kun ovat niin kuvauksellisia. Joulupukki-sokeripurkki muuttui meillä vakiokoristeeksi, päätin, että se saa olla vähän niin kuin puutarhatonttuni.
Pelargoneista oli myös parilta keväältä postaus tai oikeastaan niiden kuolemasta, mutta tänä keväänä ei. Voin riemukkaasti todeta kuvassa olevien kahden pelargonian ja kolmen muun olevan hengissä!


 Ensimmäisiä kevään auringon säteitä kuvataan tietysti joka kevät. Pessimisti minussa muistuttaa, että helmikuu on vielä talvikuukausi, mutta jätetään pessimisti omaan arvoonsa ja nautitaan auringon lämmittävistä säteistä. Kesäisiä suunnitelmia on pää jo täynnä. Niistä seuraavalla kerralla.

4 kommenttia:

 1. Helmikuu on kevättalvikuukausi! Hohtavia hankia auringon paisteessa jne.
  Minä en uskalla edes katsoa vanhoja blogipostauksia, niin paljon tiedän toistavani itseäni. Mutta tuskinpa tuo haittaa. Minua ei ainakaan haittaa, vaikka kuvailet herneenversoja tai pelargonioita joka kevät! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja tieteellisenä faktana voi todeta Muumien heräävän maaliskuun alussa joten silloin on jo täysi kevät. Joo,itsekin sattumalta huomasin toiston kun katselin milloin edellisinä talvina oli lumi sulanut.Ihanaa kevään alkua :)

   Poista
 2. Olkoon vielä talvi, mutta ihana valo herättelee jo suunnittelemaan kevätpuuhia. Minullakin vihertää keittiönikkunapuutarha. Iloisia kevättalvipäiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä rannikolla on niin harvoin kunnon talvea, että se myös sotkee rytmiä kun ei tiedä näkyykö lunta vai maata kun menee ulos. Ensi viikko näyttää jo lupaavasti olevan reippaasti plussalla, ollaan siis muutama päivä kevätfiiliksissä :)

   Poista