perjantai 13. toukokuuta 2016

Vanhasta uutta, auringosta energiaa..

   Ylinnä fiilikset säästä, tuo kortin kuva peilaa fiiliksiä niin hyvin. Töitä ollaan tehty, mutta myös nautittu samalla säästä. Toiseksi ylinnä masentava kuva tasan kahden vuoden takaa meidän ulkovaraston takapihalta. Pihalta, jossa ollaan nyt tänä keväänä vietetty jokainen liikenevä hetki.Maalaukset on vielä vähän kesken. Kivimuurit ulkoverhoilun alapuolella tuovat saaristolaisfiilistä. Keskelle pihaa on ilmestynyt Pergola, tehty nollabudjetilla, pystypuut purkuhirttä. Se unelmien puutarhapöytä oli liian pieni, tehtiin uusi vanhoista lattialankuista pergolan keskelle. Pergolan pystypuihin istutettiin humalaa, sen menestys nähdään myöhemmin. Toivoisin humalan kasvavan pergolan kattoon saakka. Kohopenkeissä on salaattia ja muutama mansikan taimi jotka pelastuivat viime kesänä peurojen kynsistä. Salaatti iti muuten huippunopeasti! Kohopenkit purkulaudasta.


 Sadevesitynnyreitä roudattu takapihalle, huomiseksi luvattiin onneksi välillä vettä. Toivottavasti saadaan tynnyrit täyteen. Etualalla purkutalon pihasta roudattu karviaispensas.
Pergolan katossa on tietysti kristallikruunu! Sekin on muuten purkutalosta...

4 kommenttia:

 1. Ihana perkola...juu vettä tulee ja meillä oli pihatalkoot. Onnneksi oli paljon osallistujia päästiin nopeesti pois..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee tuo vesi kyllä hyvää,mustikatkin näyttävät imevän kaiken nesteen innoissaan lähimetsässä.Tänään ei tarvitse miettiä menisikö maalaamaan tai rikkaruohoja kitkemään. Voi hyvällä omalla tunnolla makoilla kirja kädessä...

   Poista
 2. Kylläpä on maisema muuttunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan nuo nurmikkoalueet ym. vielä aika karut, mutta kiva tästä tulee se on varma :)

   Poista