tiistai 19. huhtikuuta 2016

Luontaisetuja

Punamultamaalauskin edistyy.
Ihanat auringossa paistattelijat!

 Koska meidän työ on myydä vanhaa tavaraa olen aika tarkka sen kanssa, että en hamstraa herkkuja meidän omaan käyttöön. Muuten ei voisi sitten ostaa Oltermannia voikkarin päälle jos ihan kamalaksi hamsteriksi ryhtyisi. Nyt kuitenkin palkitsin itseni kun olen puuhannut Wallankumouksen hommien parissa kymmenisen tuntia päivässä ja usein vielä lauantainakin. No se herkku minkä otin itselle on tuo ihana pöytä jota aloittelin jo rapsuttelemaan, mutta kyllästyin kesken kaiken kun halusin sen jo käyttöön. Siitä tulee ulos kahvittelupöytä tuonne ulkovaraston taakse. Eikös ole ihana! Laitoin jalkojen alle ohuet tiilet niin ei pääse huonoon kuntoon pöytäkaunokaisen jalat. Suunnittelen pöydän ympärille myös rakennelmaa, mutta siitä sitten kun saa jotain näkyvää aikaan...

  Meille tulee varsinkin keväisin aika tiuhaan tahtiin tavaraa Wallankumouseen ja välillä kiusaus on suuri ottaa itselle ne hienoimmat, ovet tai vaikka kasvihuoneen ikkunat. Tällä viikolla saatiin luontaisetuna hyötyjuttuja. Siirsin nimittäin kasan perennoja ja lisäksi raparperia ja ruohosipulia erään remontoitavan talon piharempan tieltä. Olen näistä ihan onnessani. Kuvassa näkyy jo rehottava ruohosipuli ja raparperi. Osaa siirtämistämme kukista en edes tunnista, mikä tekee hommasta jännittävää!
8 kommenttia:

 1. Ihanat edut, ja vielä aurinko kaupan päälle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko pääsi tosiaan pilkahtamaan. Meillä sää ollut tosi vaihtelevaa, tuulta,sadetta ja paistetta. Keväistä siis :)

   Poista
 2. On kyllä hieno pöytä ja kylläpä on makee juttu saada kaupan päälle kasviaarteita. On taito osata suhtautua tavaraan siten, että sen kuuluukin lähteä eteenpäin, mutta pakkohan se on, kun kyse on työstä. En tiedä (lue: en usko), olisiko minusta siihen.. ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä, että itse osaa kieltäytyä on seuraus vuosikausien henkisestä harjoittelusta ;)

   Poista
 3. On varmasti ihana olla töissä vanhan tavaran parissa. Hieno pöytä! Laitapa välillä kuvia sieltä firman puolelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tykkään kyllä meidän työstä :) Pitääpä laittaa kuvia Wallankumouksen puolelta...

   Poista