tiistai 2. helmikuuta 2016

Narsissit pääsivät Wallankumouksen tiloja ilahduttamaan.


Takaisin tullut lumipeite ei saa minun ja kissojen kevätinnostusta laantumaan. Jotain on jo selvästi täällä Etelä-Suomessa ilmassa. Välillä lirisee rännit, multa tuoksuu jo metsässä, puutarhalehtiä plarataan. Ensimmäinen narsissikin on jo ostettu vaikka tulikin sellainen olo, että kehtaako sitä vielä narsisseja ostaa kun on vasta tammikuu. Ostin silti!

  Tämä vuosi on aloitettu aikamoisella työpuurtamisella, mutta ei se oikeastaan haittaa. Lattialankkuja ja ikkunan karmeja irrottaessa ei tule kylmä vaan hiki. Niin ja mikä parasta helmikuu eli minun mielestäni se viimeinen talvikuukausi tulee soljumaan ohitse kuin huomaamatta. Sitten pääseekin jo puutarhatöihin, eikös vaan?

Sylvillä helmikuun päivät kuluvat ihan huomaamatta...12 kommenttia:

 1. Nyt onkin hyvä aika tehdä remppaa, eihän sitä puutarhakauden alkaessa ehdi. Meilläkin on huhkittu tänään lumitöitä vaikka eilen luulin jo kevään tulleen ja niin kuvitteli tinttikin. Tityy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei valitettavasti oma remppa edisty vaan Wallankumoukseen myyntiin puretaan tavaraa.Meilläkin kuultu kevisiä tipun ääniä!

   Poista
 2. Aivan totta! Helmikuu on pian pulkassa...onneksi. Vaikka yhtenä päivänä aurinko paistoi kyllä komeasti. Ihana kissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan millään malttaisi odottaa valon lisääntymistä. Voisi illatkin puuhata pihassa :)

   Poista
 3. Jep, viimeinen talvikuukausi ja lyhyt sellainen ja sen jaksaa! Juuri eilen katselin kuvi viime vuoden maaliskuun puolivälistä ja täällä helsingissä oli jo lumet sulaneet ja lapsilla ei ollut enää toppatakkeja, jihuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse selailin myös vuoden 2014 ja 2015 kuvia ja huomasin, että aika kivalta näytti maaliskuu.Ihanaa :)

   Poista
 4. suloinen kissakuva:)

  Kevät on minullakin mielessä, ja puutarha:)

  VastaaPoista
 5. Oi-voi miten sitä kaipaakaan mullan tonkimista... Voisi tehdä vähän risuaitaa viikonloppuna jos helpottaisi tuskaa :)

  VastaaPoista
 6. Löysinpä ihanaan blogiin. Täytyy tutustua kyllä ajan kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kun löysit tänne:) Ovissa on just omat tämän hetken lempivärit.

   Poista
 7. Ihania värejä noissa ovissa. Ja kissa osaa ottaa ihailtavan rennosti :D

  VastaaPoista