sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Kiitos sielunsiskoille!

Toin narsissit ja krookukset turvaan yöpakkasta ja nyt ne aiheuttavat puutarhakirjojen lisäksi levotonta kevätfiilistä...

 Tulin toivottamaan myös teille blogin lukijat ihanaa ystävänpäivää. Vaikka en ole teistä montakaan nähnyt livenä uskon monen olevan kanssani "kindered spirits eli sielunsiskoja", kuten Vihervaaran Anna sanoisi.

  Olen  teidän blogeista ja kommenteista piristynyt, nauranut paljon, inspiroitunut, saanut perspektiiviä asioihin ja ylipäänsä nauttinut ihanista kuvista ja teksteistä. Kiitos siis teille, että olette olemassa!
20 kommenttia:

 1. Ihanaa ystävänpäivää sinullekin! Minulla on eka kertaa tasetteja viileässä kasvamassa sipuleista. Mitäs muuten teidän kanoille kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kuuluu kanoille. Ulkona eivät oikein viihdy vaan haluavat vaan olla sisätiloissa missä piilottelevat munia ja puuhaavat kaikkea outoa...

   Poista
 2. Jos on kevät fiilis niin onko remontti-tai piha suunnitelmat kevääksi ja kesäksi kirjattu paperille? Hyvää ystävänpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten ole, pitäisikö kunnostautua ja tehdä vähän suunnitelmia :)

   Poista
 3. Slow gardening... vaikuttaa mielenkiintoiselta! Minulla on aina niin pirunmoinen kiire puutarhahommissa! =D
  Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus:) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Mikä härveli on tuon kirjan yläpuolella kuvassa? Onko se joku kellokoneisto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on vanha kellokoneisto jonka olen ottanut koristeeksi. Välillä se menee itsellään päälle ja alkaa nakuttaa. Olen aina tykännyt purkaa esineitä ja joskus se on ihan kiva kun paljastuu hauskoja juttuja pinnan alta...

   Poista
 6. Kaunis postaus! Mukavaa alkanutta viikkoa ja mukavaa tätäkin päivää, sekin on Ystävänpäivä, joka päivä on!

  VastaaPoista
 7. Myöhäistä ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle! Juuri luin ihanan artikkelin teidän kodista ja perheestä :)

   Poista
 8. Hyvää tätä päivää sinulle! Positiivisisen rentoja tuumailujasi on aina ilo lukea;)

  VastaaPoista
 9. Mä näin toissayönä teistä unta. Haettiin muka teiltä sohva. Se oli ulkona nurmikentällä (ei ollut ihan todenmukainen maisema) ja siinä oli puurakenne, mutta kaikki pehmusteosat olivat tiilistä ja mukulakivistä ja sohva oli ihanasti sammaloitunut. Niin me siitä irroteltiin käsinojat ja selkänoja erilleen ja lastattiin autoon.

  Sitten me keskusteltiin kukkien istuttamisesta. Teillä oli talon edessä neliön muotoinen nurmikko, ympärillä hiekkaa ja puhuttiin, että voisi tehdä noin 30 cm leveän väylän nurmikon nurkasta nurkkaan ja kylvää siihen kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös nähnyt outoja unia ja viime täydenkuun valvoin seitsemään aamulla. Tämä on ennätys multakin, joka olen ihan kuuhullu!
   Vinkkaan jos meille tulee tuollainen ihana sohva myyntiin :)

   Poista