perjantai 30. lokakuuta 2015

Uusi vanha matto Syksyllä vanhassa talossa asuja innostuu lämpimistä asioista, polttopuista,villasukista ja vaikka  uudesta matosta, joka on  kyllä oikeasti vanha. Tämä kaunokainen muutti purettavasta talosta meille. Pesin sen helllävaroen kylpyammeessa mäntysuovalla ja kuivattelin viimeisinä lämpiminä päivinä ulkona. Iästä en osaa sanoa, osaisiko joku?


  Vaikka oman blogin puolella on ollut hiljaista olen kyllä ahkerasti käynyt teidän muiden juttuja lukemassa. Valoa teidän kaikkien alkavaan talveen ja pitäkää huolta toisistanne!

20 kommenttia:

 1. Kaunis matto. Täälläkin ollaan tyytyväisiä kun liiteri on täynnä klapeja, puikot kilkattavat villasukkia ja lattiat peittyvät lämpimiin mattoihin. Talvipesä alkaa olla valmis.

  VastaaPoista
 2. Oi mikä kaunotar! Tuollaisesta olen haaveillut kesäkodin lattialle. Ehkäpä se joku päivä kävelee vastaan. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 3. Silmiä hivelevän kaunis matto, ikäänsä en osaa arvioida.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Se on ihanan kiiltokuvamainen. Juuri tuollainen ylisöpöliini!

   Poista
 5. Talvipesää rakennellaan täälläkin ja tehdään voimaruokaa jotta kylmenevää ilmaa kestää! Villasukkakeli on alkanut. Upea matto! Tuo teidän kisuliini on kuin meidän Nöpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukkia täälläkin kudotaan vauhdilla.Nöpölle terkkuja kaksoisolennolta. Mau on jo noin 16-vuotias, tarkkaa ikää ei tiedetä kun on tullut yli 10 vuotta sitten eläinsuojelusta. Ei uskoisi kun on niin komeassa kunnossa :)

   Poista
 6. Ymmärrän, meillä on linnoittauduttu keittiön kamiinan eteen ja tuoleista, joilla on lämmikkeenä talja taistellaan kissojen kesken. Oli pakko ostaa käsityömessuilta yksi talja lisää. Kirppikseltä löysin ihanan tosi vanhan turkisliivin, joka on upeasti kirjailtu toiselta puolelta. Pidän sitä nyt kotona lämmikkeenä, jos tuntuu liian kylmältä. Näillä pärjätään ja kauhealla määrällä polttopuita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta tuo liivi. Meillä myös lampaantaljat ja pönttöuuni puuhellan lisäksi päällä. Nyt on mahtavaa kun on luvattu kymmenen astetta plussaa yölle ja päivälle seuraavaksi viikoksi eteenpäin! Talvi saa tulla, mutta olisi ihanaa nauttia vielä lämmöstä hetken aikaa...

   Poista
 7. No on kyllä upea matto! Ei voi mennä pieleen tuollaisilla suloisilla ruusuilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt on romantiikan tarvetta ilmassa :) Ruusuja sisälle kun ulkona ovat kuihtuneet...

   Poista
 8. Tuo matto sopii kyllä hyvin huoneeseen :) Ikää on aika vaikea arvioida varmaan. Meillä on tuttuun tyyliin innostuttu lämmittämään kattilalla näin viilenevinä syyspäivinä ja huonelämpötila on 24, joka tuntuu vähän turhan kovalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä saavutettiin kanssa 24 astetta keittiössä puuhellan ansiosta. Oli aika helteinen fiilis :) pakkasilla ei siihen päästä.

   Poista