sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Outo kesä

Kesä vai syksy?
Kanojen kanssa ollaan jo niin hyviä kavereita, että pyrkivät meille jo sisälle päiväkahville...
 Tämä kesä on ollut outo. Remonttia ei ole tullut vielä tehtyä. Olen oppinut, että olen mieluummin keräilijä kuin kasvattaja. Puutarhamansikat söi peura,  kun en muistanut suojata, mustikoita olen sen sijaan kerännyt innoissani jo muutaman litran.

  Huomasin, että en ahdistu siitä jos loppukesästäkin tulee sateinen ja kylmä. Silloin voi leikkiä syksyä eli poltella kynttilöitä ja paistaa lettuja. Niin ja lukea kirjoja.
 Naantalissa kun käytiin niin paistoi aurinko totta kai! Käytiin ihanassa Villa Randalassa. Menkää poikkeamaan jos Naantaliin päin satutte. Huomatkaa ihana näkymä keittiöön, tuo salmiakkiruutuinen lautalattia vei sydämeni.
18 kommenttia:

 1. Ihana asenne! Ilmat on mitä on, mutta asenteen voi valita. Villa Randala on varmasti tutustumisen arvoinen paikka; pidänpä mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uimaankin ollaan kolme kertaa päästy. Randala oli kyllä ihana! Heilä on jazz-iltojen ja kahvilan lisäksi Bed & Breakfast. Huoneet olivat tosi kotoisia, pääsin vähän kurkkailemaan...

   Poista
 2. Upeita kanoja Sinulla, niin kauniita pitsipöksyjä ja upea kukko! Kesä jatkuu vielä kauan monimuotoisena ja yllätyksellisenä, syksystä ei kannata puhua vielä pitkään aikaan, pian lämmin jakso alkaa! Hienossa paikassa olet käynyt, varmasti tutustumisen arvoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanat kiittää kehuista!

   Varmasti tulee vielä kesähelteitä ja niistä nautitaankin täydellä teholla!

   Poista
 3. Juu, ei tämä mikään surkea kesä ole ollut, ainakaan kasvien kasvun kannalta - kaikki rehottaa ja kukinnat kestää pitkään. Hitsin peuroilla vaan on entistä enemmän syötävää.
  Oi miten ihana ruutulattia, olen heikkona niihin, ja tuo ikkuna sisällä on kiva ajatus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja näin mahtavaa mustikkavuotta en muista ja meillä ovat vielä aikaisessakin. Ai niin, ne mansikat pitää käydä peittelemässä...

   Poista
 4. On kyllä niin totta, että sateinen kesä antaa mahdollisuuden vähän uudenlaisiin suunnitelmiin: voi ehkä ottaa vähän rennommin, juuri lueskella ja muuta, ei niin pitää höyryä remontin kanssa ;). Nautitaan kesästä!

  VastaaPoista
 5. Love the light and shadow in your photos - very very nice affect. Jack

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nice to hear,thanks ! The summer light in Finland is special...

   Poista
 6. Minullakin kerrankin kasvimaalla kasvaa jotain! Kesäkurpitsan lehdet ovat isommat kuin raparperin lehdet. Ja toisaalta tulee rempattua, kun ei koko ajan tee mieli ulos.

  Onko ne keltaiset kaakelit yhä? Mä yhä pohdiskelen niitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kesäkurpitsa kukkii ja kasvaa, mutta voi noita mansikoita! Keltaiset kaakelit ovat vielä jäljellä.

   Poista
 7. Outo kesä on hyvä termi! Ehkä silloin voi unohtaa lämpimän kaipuun ja kaivaa kuvaamiesi syysjuttujen lisäksi villaiset kamat esiin. Ei sitten niin palelisi! :)
  ps. Ihania kuvia, kauniita tunnelmia. Nuo kanat ilahduttavat minua aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jotenkin outo syksyinen fiilis, välittyy varmaan kuvista. Nykin aurinko paistaa, mutta ei vaan tunnu kesäiseltä, en anna sen häiritä.

   Valoisuus on kyllä ihanaa!

   Poista
 8. Joka kesä tuleekin tuolla poikettua..:) Toivotaan, että vielä vähän se kesäkin näyttäytyisi.

  VastaaPoista
 9. Säät on ollu todella hanukasta! Sanoinkin miehelle, että tulee kalliiksi tämmönen kesä kun en pysty viettämään aikaa ulkona tai rannalla.. Tälle kesää nimittäin jo maalannut eteisen lattian ja paneelit, tilannut tapettia ja vienyt keittiön remppaa eteenpäin.. :/ Pakko keksiä tekemistä sit sisällä! :)

  VastaaPoista