lauantai 20. kesäkuuta 2015

Istumapenkki kierrätysmateriaaleista Tehtiin jo vähän ennen juhannusta hauska istumapenkki. Tarkoituksena oli tehdä penkki nollabudjetilla ja tietysti kierrätysmateriaaleja käyttäen. Penkkien kansina on kaksi laakaovea karmilla niin saatiin näppärästi avautuvat ovet. Verhoilulautana on pätkiä ulkovaraston puretuista punamultaisista laudoista. Hyvä kun ne tulivat hyötykäyttöön kun olivat niin pieniä pätkiä etteivät olisi oikein muuhun käyneet. Listoina ovat vanha puinen mittanauha ja muutama pätkä listaa. Näin siis meillä.

 Jos joku on vailla korisohvaa ja tuolia niin laitoin sellaiset ja vähän muutakin Toriin myyntiin. Ovat ainakin 50 vuotta vanhoja ja ihan kivassa kunnossa.
Kuva sohvasta


17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkään itse istuskella tuossa penkillä varsinkin kun lisäilin pehmusteita vielä päälle. Siihen mahtuu vähän isompikin määrä istumaan mukavasti. Tuo säilytystila penkin sisällä oli kanssa ihan loistojuttu!

   Poista
 2. Kiva penkki! Ja voiiii miten hurmaava korisohva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin löytää noin kivassa kunnossa olevia korihuonekaluja. Itsellä on yksi räjähtänyt korituoli puutarhassa kesät talvet. Voisi kehitellä istuinosaan jotain mehikasveja tms. jos punoisi vaikka jotain verkkoa siihen etteivät pääse putoamaan...

   Poista
 3. Onpas näpsäkkä penkki, kyllä sitä voi saada aikaan vaikka mitä halvallakin kun käyttää mielikuvitusta. Oikein ihanaa juhannusta teille!

  VastaaPoista
 4. Vähänkö kekseliäästi toteutetu penkki!

  VastaaPoista
 5. On hieno penkki ja jos meillä olisi kuisti, ostaisin sinne juuri tuollaiset korikalusteet :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa juhannuspäivän iltaa sinne :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ja samaa teille! Kävinkin kurkkimassa blogissasi ihania juhannusfiiliksiä...

  VastaaPoista
 8. Vau tuota istumapenkkiä! Nuo punaiset laudat on komeet!

  VastaaPoista