maanantai 8. kesäkuuta 2015

50-luvun maalaisterapiaa

Ihanan väriset emaliämpärit järjestyksessä ja raparperin kukka on päässyt kunniapaikalle.


 Satutaan asumaan niin mainiosti Turussa, että kaupungin elävään museoon Kuralan kylämäkeen on vain viiden kilometrin matka jonka taivaltaa lasten kanssa hujauksessa fillareilla.

  Kun omat kotikonnut alkaa ahdistaa niin tämä on paikka mistä lähden hakemaan energiaa.  Nytkin kun tämä kana-asia alkoi ahdistaa niin tuolla 50-luvun järjestelmällisessä ympäristössä kaikki alkaa näyttää paljon valoisammalta. Itse asiassa ihan ärsyynnyin tähän valittavaan kananomistajaan täällä päässä. Pikku juttujahan nämä ovat. Maalaisjärjellä selvitään vaikka kaupunkilaisia ollaankin!
Näin hieno ulkoiluaitaus oli tehty kanoille, jotka eivät Kuralaan olleet vielä saapuneet meidän siellä käydessä. Huomioikaa katettu hiekkakylpypaikka!

6 kommenttia:

 1. No onpas pron näköinen kanasuoja!
  Tsemppiä sulle dinne kanaongelmiin. Toivotaan, että ongelmat kohta jo ohitse ja iloinen kana-arki alkaa! Laitahan tänne raporttia. Melkoista jännäriä...

  VastaaPoista
 2. Onpa hienon näköinen paikka ja upea kanapiha! Upeita emaliämpäreitä, vallankin tuo hinkki tuossa pöydällä! Oletko muuten ollut yhteydessä kanaongelmista paikkaan, josta ne hankit? Kun hankin omani, kasvattaja halusi tietää kuinka yhteinen taipaleemme ilmajokisten kanssa edistyi, hän halusi varmistaa laadun ja ettei ongelmia ollut esim. kukon tai terveyden kanssa, viestittelimme yli kuukauden ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut yhteyksissä. Toivottavasti tämä tästä nyt lutviutuu, olen alkanut tosiaan kallistua siihen, että tuo jalan nyppiminen on jonkinlainen käytöshäiriö. Mikä onkin tosi kurjaa kun tuo kana on muuten niin hauska tyyppi. Vaikea vaan suhtautua kun kana on itselle uusi olento. Kissaa on esimerkiksi paljon helpompi lukea. Kanojen käytös on niin erilaista.

   Poista
 3. Toivottavasti kana-asiat järjestyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tästä. Olen asioiden antanut mennä omalla painollaan ja nyt olen keskittynyt muuhun elämään. Seuraavaksi jotain muuta asiaa blogisa kuin kana-asiaa. Se on lupaus!

   Poista