maanantai 13. huhtikuuta 2015

Ihana pömpeli ja mikäs hinnaksi?  Käytän tilaisuuutta hyväkseni ja kyselen teiltä mielipiteitä. Tommi teki tällaisen kaunokaisen Puutarha-messuille Ett hem -museon osastolle.


  Ollaan aikaisemminkin tällaisia yrttikoppeja ja vähän suurempiakin kasvihuoneita tehty. Tässä yksilössä on vähän enemmän yksityiskohtia. Katossa on vanhaa kattopeltiä ja emalinumero, hyllylautoina vanhaa listaa, ovessa espanjoletti ja lukkona vanha avain ym. Mitä ihmettä tälle ainutlaatuiselle yksilölle keksisi hinnaksi? Omalle työlle on vaikea laittaa hintalappua, mitä olisit itse valmis maksamaan? Mielipiteitä hinnasta siis, rohkeasti vaan! Jään kiinnostuksella odottamaan vastauksia. Pahoittelut kun on näin maallinen aihe tällä kertaa...

14 kommenttia:

 1. Minä jään myös mielenkiinnolla seuraamaan, mikä tämän kaunokaisen hinnaksi muodostuu! Olen tuollaista meille suunnitellut ja haaveillut, mutta omista romuvarastoista ei löydy noin hienoja yksityiskohtia. Tuo nro 24:kin sopisi meille kuin nenä päähän, kun se osoitteestakin löytyy :D Näin äkkiseltään mietittynä tuosta ehdottomasti ainakin yli satasen pitää maksaa, mä voisin lisäksi tarjota vaihdossa vaikka kasan vanhoja ikkunoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä arvaamaton asia voikin näyttää hyvälle yllättävässä paikassa. Kuten tässä tapauksessa tuo kolhiintunut vanha kattopelti. Nyt romuvarastoja kaivelemaan :

   Poista
 2. Hurmaavalta näyttää =) Kerrassaan hurmaavalta =) Ehdottaisin 170€, näin hatusta tempaisin. Kun olen kohnannut maailmalta kaikkea ihanaa niin tuollaisten hinnat keikkuvat 200€ lähettyvillä.

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis, aivan mahtava! Kyllä kelpais tommosen omistaa :)! Hinta voisi olla 150€ tai ehkä vähän enemmän!

  VastaaPoista
 4. Taidan tehdä piheimmän tarjouksen tähän mennessä, mutta 130-150€ väliltä olisin valmis maksamaan, pelkästään tämän kuvan perusteella. Tässä on kyllä kierrätystä jaloimmassa muodossaan, kaikki on oikeasti vanhaa, eikä vain tehty näyttämään siltä.

  VastaaPoista
 5. Upea kaunokainen, komppaan edellisiä postaajia hinnan suhteen!

  VastaaPoista
 6. Ihana! Mä kurkkasin Kekkilän vihervitriinin hintaa... Se oli 299 euroa!!! Tuo on toki pienempi, mutta toisaalta uniikki ja käsityötä eli aika halvalla lähtee, jos hinta on alle 200.

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kaikille kommentoijille! Laitettiin hinnaksi 280 euroa. Mielenkiintoista tämä hintakysely. Niin kuin käsillään tekijöillä yleensä ei työtunneille saa vastinetta. En uskalla kertoa kuinka monta työtuntia kaunokaiseen meni. Mukavaa kuitenkin kokeilla eri juttuja vaikka ei juustoa leivän päälle siitä saisikaan...

  Saatiin Wallankumoukseen yli 60 rullaa tapettia. Taidankin järjestää tapettiarvonnan näin kevään piristykseksi! Väri tapetissa on aika mielipiteitä jakava. Itse kyllä tykkään ja aion laittaakin sitä jonnekin meille. Koitan saada arvonnan pystyyn tällä viikolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että hinnoittelitte oikein, mutta huomaan, että omakin kipukynnys on 150 eur paikkeilla.

   Ja tapetteja, jee! Romanttisen makkarin jälkeen voisi miettiä jotain ihan muuta!

   Poista
 8. Kaunis! Mäkin olisin heittänyt 300e vaikka tiedän ettei siinä jää työlle paljon hintaa. Olisi kiva nähdä kuvia niistä teidän toisistakin kasvihuoneista/kaapeista. Oma tekeillä ja ukkelille pitäisi näyttää kuvia malliksi.
  Odotan innolla tapettiarvontaa!

  VastaaPoista
 9. Niin ja mahtavintahan on, että ihmiset tekevät itse. Tulee erilaisia kasvihuoneita. Voisinkin laittaa kuvia meidän tekemistä kasvihuoneista ja tapettiarvonta laitetaan ehdottomasti pystyyn!

  VastaaPoista