perjantai 20. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen homma kevään listasta tehty!Nyt ei saa kiinnittää huomiota epäolennaisuuksiin, joita näette etualalla (kuten kasteluletkuun, keskeneräiseen pihapöytään, keskeneräiseen mökkeröön, joka pitäisi siirtää...). Ihailkaa sen sijaan takapihalla näkyvää risuaitaa! Alhaalla lähempää kuva aidasta. Kiitos vielä Tanskalaiselle maajussille ja Jovelan talopäiväkirja-blogille inspiraatiosta! Ensimmäinen kohta kevään to do-listasta tehty.

  Nyt pitäisi jatkaa taas haravointia ja muuta pihan siivoamista. Viikonlopuksi on luvattu kylmää, mutta eipä sitten tule hiki pihatöissä...


Meillä kukkii jo....

Pulla ja Sylvi nauttivat auringosta. Herttaisen oloinen kuva, mutta oikesti ovat juuri pyydystäneet hiiren...


12 kommenttia:

 1. Oi, kuinka ihastuttava talo teillä onkaan! Ja risuaita on kyllä hatunnoston arvoinen suoritus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kävin metsän puolella kuvailemassa medän talo madamea :) Olen niin ihastunut aitaan, että teen toisenkin!

   Poista
 2. Hieno aita! Minäkin olen sitä ihastellut samoissa paikoissa kuin mainitsit. Ja kiva oli nähdä kuvaa talosta ulkoapäinkin. Taisi olla uusi kuvakulma ainakin minulle!
  Mukavaa viileää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin kuvailla meidän taloa enemmänkin nyt keväällä. Mukavaa viikonloppua myös teille, onneksi paistaa aurinko vaikka onkin kylmä ;)

   Poista
 3. Te olette toden totta laittaneet hösseliksi! Upea aita! Meillä aidat kasvaa taas tänään, kun pistetään oksasilppuri laulamaan. Yritetään saada se megarisuläjä niin pieneksi kuin mahdollista. Ohkaset risut hakkeeksi, suuremmat aitaan. Aitatukitolpat puuttuu edelleen. Nekin pitäisi hakata kirveellä rungoista ja laittaa maahan, mutta aita on pysynyt napakkana ilmankin - toistaiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli onneksi tosi pehmeää maa niin upposivat tukitolpat hyvin. Tommi vetäisi moottorisahalla tukitolppiin viisteet ja ovat pysyneet hyvin, mutta aika syvälle piti hakata. Lisäksi vielä poltettiin nuo maahan tulevat päät.

   Poista
 4. Kyllä on hieno! Innostuin hirmuisesti itsekin tuosta risuaidasta, kun näin maajussi-ohjelman ja on hauskaa kuinka inspiraatio on levinnyt joidenkin kohdalla ihan käytäntöön asti. Itse en vielä ole tällä asteella, mutta ehkä joskus, kun aikaa riittää. Muiden tekemät aidat antavat uskoa, että teko ei ole liian vaikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä loistavaa kun saa hyödynnettyä risut ja, että niistä tulee vielä jotain kaunista ja hyödyllistä :) Itselle on vaikeaa jakaa puutarhassa isoja tiloja ,niin on helpompaa kun saa tuollaista aitaseinämää ja sitä kautta huonemaisempia, helpommin suunniteltavissa olevia alueita.

   Poista
 5. Upea aita! Kun vielä oppis, miten se Tanskis halkoo niitä puita aitoihin ja portteihin, ne on niin hienoja! Yritin halkoa viime kesänä leppää, mutta ei tullut mitään. Väärä puulaji..?

  Meidänkin pitäisi tehdä lisää risuaitaa, mutta täällä maa on vielä ihan umpijäässä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ennen aina toivoin, että olisi minikokoinen Panu Kaila käsilaukussa, jonka voisi aina ottaa esiin kun tulee tenkkapoo remontissa. Nyt sitten olisi näppärää kun olisi aina tanskis minikokoisena neuvomassa tuolla puutarhassa, tulkki pitäisi kyllä sitten myös tietty olla...

   Poista
 6. Kaunis talo teillä ja upea aita! Tommosta voiskin harkita joskus, osais vaan tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja varmasti osaat tehdä aidan kun vain hommaan ryhdyt :)

   Poista