lauantai 14. helmikuuta 2015

Kevätvärejä Nyt on näkynyt niin paljon kevätvärejä ja kukkia blogeissa, että tuli ihan villintynyt olo. Oli pakko ostaa kauppareissulla esikkoja joita myytiin puoleen hintaan kun olivat ihan nuukahtaneita. Nopsasti piristyivät kun saivat vähän vettä ja pääsivät kauppaa viileämpään ympäristöön.


Esikot läheltä. Älkää välittäkö puuttuvista lattialistoista...
Tässä esikot kauempaa takaoven vieressä. Tapetti näyttää muuten ihan erilaiselle nyt kuin talvella.
 Kevätaurinko paistoi pari päivää sitten ja silloin oli pakko juoksennella ympäriinsä kuvaamassa. Jännää on myös se, että täällä toisessa opettajan päädyssä valo liikkuu tietysti eri tavalla kuin tuolla vanhassa kodissa. Jännää päästä seuraamaan valon kulkua kun koko ajan tulee valoisampaa.

  Mietin juuri sitä kun edellisessä postauksessa pyydettiin kertomaan lempipaikkoja tai huoneita talosta. Aloin oikein pohtimaan asiaa ja tajusin, että nehän tietysti muuttuvat vuodenaikojen mukaan. Talvisin lempipaikka on puuhellan vieressä oleva nojatuoli ja ylipäänsä keittiö. Niin ja kylpymme!

   Nyt keväällä tykkään meidän makuuhuoneesta. Värit näyttää kivoilta. Heti kun tulee lämpöisempää on mieluisin paikka ulkoportaat, koska on koko ajan ihan sairas ole jos ei pääse aurinkoisella ilmalla pihalle puuhaamaan!


  Kun juoksentelin kameran kanssa muistin kellarin vierestä kulkiessa, että olin syksyllä kaivanut takapihalle sipulikukkia ja laittanut myös ruukkuihin niitä. Siellähän ne olivat edelleen. Ei kyllä aavistustakaan mitä kukkia sieltä on tulossa. Lisäksi olen unohtanut minne laitoin kaksi pienempää ruukkua missä on myös sipulikukkia. Pitääkin kurkata autotalliin...

Innostuin myös siivoamaan Wallankumouksen tiloja. Edellä näkyy ruukku missä kasvaa mysteeri kasveja.
Kristallikruunun ympärillä on Lyydian tekemä sydän-ketju. Vanhat alushameet ja aamutakit ovat niin hempeän keväisen värisiä!7 kommenttia:

 1. Mysteeri-sipulikukkia, ihanan jännittävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun on jännitettävää nyt ennen lumienkin sulamista, sitten onkin niin kuin olisi joulu ja juhannus samaan aikaa kun kevät koittaa :)

   Poista
 2. Esikot kuuluvat alkuvuoteen. Lupaus tulevasta keväästä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä niin suloisia, pitää kaivaa ne puutarhaan kun maa vähän sulaa, jos menestyisivät siellä.

   Poista
 3. Ihania, valoisia kuvia. Kyllä valon määrän huomaa lisääntyneen. Eilen tuntui uskomattoman hyvälle, kun aurinko paistoi pitkästä aikaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomiseksi on meille tänne Turkuun luvattu taas valoterapiaa :)

   Poista
 4. Ihania kuvia taas! Ihana valo ja värit oikein hehkuvat valossa. Lisää kotikuvia teidän ihanasta kodista ja se lastenhuone :) <3

  VastaaPoista