tiistai 4. marraskuuta 2014

Pöytä komeron laudoista

  Tein yhden asian pois to do- listaltani ihan omasta aloitteestani enkä pakon sanelemana. Oli mukavaa kun sai roudata pihalta sateesta joskus kesällä maalatun pöydän rungon sisälle. Pöydän runko on noin 60-luvulta kun taas ihanat päällilaudat olen irrottanut yhdestä meidän komerosta myöhäisempää käyttöä varten. Ihastuin silloin jo tuohon värisävyyn, joka laudoissa pilkottaa valkoisen maalin alta. Pöytä sai paikan meidän makuuhuoneen ikkunan alta, senkin olin miettinyt valmiiksi jo noin puoli vuotta sitten. Nyt sain sitten aikaiseksi.

  Tuo kohta on ollut jotenkin synkeä ja laittelin kaikkea piristävää tuohon ympäristöön. Minkäköhän tuolin laittaisi? Lampputaivas seuraavaksi ja se on lupaus! Nyt pitää saada kaikkea piristävää ympärille marraskuun pimeyden keskelle.

8 kommenttia:

 1. Tutun kuuloista, hyvät suunnitelmat elää valmiina pitkään mutta kun kukaan ei toteuta niitä....Lampputaivas kuulostaa ihanalta idealta! Hyvää hyssynaikaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne :) Tuntuukin, että jos vain voisi niin kietoutuisi tähän pimeyteen. Olisi ihanaa vaan mietiskellä peiton alla kirja kädessä, teemuki vierellä...

   Poista
 2. Kyllä vanha on kaunis ja patinoitunut pinta paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat värisävyt, paljastuivatpa sitten vanhasta tuolista tai lattialankuista saavat kyllä aina huokailemaan ja ihmettelemään entisaikojen ihaan värien käyttöä :)

   Poista
 3. Pöydällä näyttää olevan lintuhäkki:) Minulla oli aikoinaan vastaavassa undulaatteja

  VastaaPoista
 4. Kaunis pöytä, ja tuo kaikki kuulostaa niin tutulta! Ei sitä voi pakottaa, inspiraation pitää ensin tulla että saa nautintoa tekemisestä. Väkisellä vääntäminen on vihoviimeistä hommaa. Nauti nyt ihanasta kättesi tuotoksesta! :) Ja rakastan tuota tapettia ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos, itsekin tykkään tapetista (mihin joutuisi ilman Tapetttaloa ?!) ja joka päivä huomaan ihastelevani pöytää...

   Poista