perjantai 28. marraskuuta 2014

Kissanluukut kiinni, voisiko ulko-ovenkin laittaa? Laitettiin viime viikolla kissanluukut kiinni vaikka joudutaan kyllä varmaan availemaan nyt taas noita kellarin ovia kun nytkin lämpötila on noussut jopa viiteen lämpöasteeseen ulkona. On taas sellainen olo, että voisi käydä talvilevolle. Eikö ulko-ovenkin voisi lukita kissanluukujen kanssa samaan aikaan?

  Meillä soi keittiössä koko ajan klassinen kanava radiossa ja se on tuudittanut koko perheen köllöttämään iltaisin ja viikonloppuisin sohville, sängyille ja lattioille. Aamuisin on vaikea herätä vaikka nukkuisi miten paljon ja päiväunet ovet tulleet tutuiksi.  Syödään  joulukarkkeja kun joku sattuu tulemaan kylään ja glögiä on jo juotu kymmeniä litroja.

  Lyydia haki  pienen kuusenkin, törkättiin se  juurineen tuollaiseen lasitölkkiin. Tuo lasitölkki ja kuusi ovat olleet tosi monessa blogissa esillä ja itseni puolesta sellainen toimisi meillä ihan hyvin joulutunnelman tuojana ison kuusen sijaan,varsinkin kun ikkunoista on suora näkymä metsään niin ei sitä enempää tarvitsisi.

 Ennen kuin vaivuttiin talvihorrokseen me intouduttiin keittiöremonttiin. Valmista lopputulosta ei vielä ole ikuistettu, mutta katsokaa miten kivan jutun saa tehtyä wanhoista sähkönupeista (mikäköhän olisi oikea nimitys?) ja listan pätkästä. Ei meidän keittiö vieläkään valmis ole, mutta ehkä sen kuuluukin olla aina vähän vaiheessa ja muuttumistilassa...

7 kommenttia:

 1. Todella kiva idea hyödyntää vanhat nupit!

  Nyt on muuten juuri sopiva aika ottaa rennosti, pimeä vuodenaika on lepoa varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä hoidellaan pakolliset hommat pois ja muuten köllötetään. Onneksi on nettikaupat niin ei tarvitse lähteä joluhärdelliin kauppoihin. Jos aurinko näyuttäytyy niin lupan aktivoitua ja jatkaan ainakin liiterin siivousta...

   Poista
 2. No totta tosiaan, aika ihana idea hyllynkannakkeiksi. Hmm...nyt tekis mieli löytää samanlaiset, mutta ei ole koskaan tullut vastaan kuin tuo pelkkä valkoinen osa. Samoin aatoksin ollaan täällä, voi kun saisi tämän pimeän ajan nukkua rauhassa ja herätä sitten kun alkaa taas valoisampi aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä löytyy 10 e/kpl noita nuppeja. Muistaakseni on 6 kpl jäljellä. Tämä pimeä aika pitäisi jotenkin ottaa rennosti ja siinä olen kyllä kunnostautunut tänä vuonna :)

   Poista
 3. Tosi kiva idea nuo hyllynkannakkeet..:) Meilläkin on tuollainen pikkukuusi....viime vuonna tuollaiseen ilmestyi uusia alkuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin napattiin pikkukuusi kitumasta naapurin ja meidän verkkoaidan välistä niin hyvällä omalla tunnolla pystyi karsimaan ;)

   Poista
 4. Mulla on kans yksi tuollainen sähkötolpan nuppi kulkenut matkassa, odottelee yhä laukkukoukuksi tms. päätymistä, niitä ikuisuusprojekteja...Mutta kiva on tuossa tarkoituksessaankin. Hyviä unia sinne, päivätupluurit on täälläkin tosi tuttuja ja hyväksi havaittuja ;)

  VastaaPoista