keskiviikko 20. elokuuta 2014

Riippumattokin on tullut tänä kesänä tutuksi...

 
Tänä kesänä riippumattokin on tullut tutuksi, mutta myös maalipensseliin ja vasaraan on tartuttu. Paljon on hommia jäljellä syksyksi, mutta pitää muistaa ihailla jo tehtyjä juttuja.

Kissatkin alkavat jo kotiutua. Sylvi puuttuu kuvasta, laitetaan seuraavaksi pelkästään hänestä sitten kuva. Maalausurakaa saatiin uusien naapureiden kanssa tehtyä onneksi ennen sateita. Tuntuu kuin olltaisiin oltu naapureita jo vuosikausia. Ensi keväänä maalausurakka jatkuu vielä takapihalla.

  Tällä viikolla ollaan päätetty keskittyä kaikkiin pienempiin keskeneräisiin hommiin. Keittiössä meillä on aika mielenkiintoinen meininki. Sähköhella törröttää nurkassa ja kaikenlaisia epämääräisen näköisiä tasoja on kasailtu helpottamaan arkea. Kun menen meidän keittiöön tulee välillä sellainen olo, että tekisi mieli painua Ikeaan ja palkata sieltä joku asentamaan meille järkevä "normaali" keittiö. Jotain toimivaa pitäisi saada aikaan kuten kuvasta näkee. Toisaalta on hienoa kun isoimmat hommat on jo tehty eli puuhella ja tapetit ja lattia.6 kommenttia:

 1. Voi kun meilläkin joku tarttuisi niihin keskeneräisiin pieniin hommiin...Ja kyllä vaan on komiassa maalissa talonne nyt, tosi upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja pitää laitta parempia kuvia maalatuista kohdista. Ärsyttäviä nuo pienet remppajutut jotka jäävät aina hoitamatta. Tänäänkin olisi tarkoitus ottaa härkää sarvista...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Siitä täytyy kyllä olla onnellinen, terkkuja vaan heille jos sattuvat tätä lukemaan ;)

   Poista
 3. Kiva, että rempan lisäksi olet päässyt vähän nautimaan riippumatostakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippumatossa saa kyllä otettua parhaat päiväunet! Luen juuri Uhrilehtoa ;)

   Poista