lauantai 23. elokuuta 2014

Keittiön pieniä edistysaskeleita Kotitalousluokan vahtiessa

 

 Ei sitten menty Ikeaan hankkimaan keittiötä vaan ideoitiin käsillä olevista tavaroista. Keittiösaareke on yhdestä kohdasta valmis! Julkisivussa on vanha peiliovi, joka on toiselta puolelta siipeensä saanut eli olisi vaatinut puukorjauksen ennen kuin olisi päätynyt takaisin käyttöoveksi. Nyt se saa viettää rauhassa meidän keittiössä vanhuuden päiviään. Tasoina ovat laakaovet jotka maalasin.  Nuo vanhat puiset mitat tulevat näkyvissä olevaan julkisivuun.

  On toisaalta hyvä että tehdään pari tuntia remppaa eteenpäin aina silloin tällöin niin ehtii miettiä onko joku juttu hyvä vai ei. Ei vielä tiedetä tuleeko saarekkeeseen toiselle puolelle ovet vai ei. Nyt siellä on vain puuhyllyt. Astiat siellä ovat taas väliaikaisesti järjestyksessä odottelemassa saarekkeen jatkotoimenpiteitä.

Virittelin meille myös valon tiskipöydälle. Aika epäkäytännöllistä meillä on nyt tällä hetkellä keittiössä, mutta mitä siitä jos on hyvä tunnelma ja kissat ja ihmiset viihtyy!
Kotitalousluokka vahtii keittiötyöskentelyä seinältä.

24 kommenttia:

 1. Todella hyvä idea tuo oven uusiokäyttö! Ja muutenkin ihana tunnelma teidän keittiössä. Meille on tulossa keittiö ilman "kunnollisia" työvaloja, tarkoitus on käyttää valaisimina pieniä nipsuilla kiinnitettäviä metallispotteja yms. irtovalaisimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä hienompi kuin osattiin odottaa tuosta ovikohdasta. Katsotaan mitä seuraavaksi keksitään... Irtovalaisimet on kyllä näppäriä.

   Poista
 2. Äh kun inhoan meidän "muoviromantiikka" keittiötä. Kaikki on niin keittiömäistä ja järkevää (ja VALKOISTA). Tuo peltinen roiskesuoja on törkeen ihana. Tollainen meille sitten kun ollaan saatu kerättyä vajaan tarpeet uutta vanhaa keittiötä varten. Haluaisin enemmän tuommoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten tosi näppärä käyttää ruostumatonta peltiä. Vanhassa kodissa meillä oli uunineduspelllistä tehty roiskesuoja ja toimi tosi hyvin. Kierrätys kunniaan ;)

   Odotan innolla teidän tulevaa keittiöremppaa :)

   Poista
 3. Nimenomaan, tunnelma on tärkein - ja teillä se on niin kohdillaan, ihanan näköistä.

  VastaaPoista
 4. Loistoidea tuo oven käyttö! Korvan taakse menee kyllä täälläkin muutama projektin suhteen :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana on keittiönne! JA onneksi ette menneet Ikeaan osotksille..:)

  VastaaPoista
 6. Loistava idea tuo lamppu. Minä juuri pähkäilen täällä, kun meilläkään ei ole keittiössä valoa tiskipöydän luona, tuossapa olisi ideaa.

  Voi ja muutenkin teillä on siellä niin kodikasta, tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, että viitsitte olla kekseliäitä keittiönne suhteen. Tunnelma on kyllä selvästikin hyvä. Ihastelin tuota lamppua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lampunvarjostin on roikkunut tähän asti Wallankumouksen katossa koristeena, nyt otettiin käyttöön...

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos ja parantavia terveisiä Kurpitsalaaksoon. Juuri luin työtapaturmasta, kaikkea sitä voikin sattua!

   Poista
 9. Hieno toi ovi(ja koko koti!), muutama sekuntti meni ennenkun tajusin että on edes ovi. Mitä kuuluu? Pitäis tulla päivittämään kuulumiset ja käymään. Mä tein itelleni just blogin(työelämän pähkäilyä varten), linkkasin teijät mun lukulistalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn kurkkailemassa ;)

   Ollaan yhteyksissä kyläilyn tiimoilta. Terkut kaikille!

   Poista
 10. Ai vitsi, miten kaunista!
  Iloista viikkoa sulle :D

  VastaaPoista
 11. Oijoijoi miten uskomattoman ihanan näköistä! Tuo saareke on hienoin ikinä! :)

  VastaaPoista