torstai 10. heinäkuuta 2014

Olemme hengissä!

Meille tulee vettä hanasta!


Muutot on muutettu, suurimmat remontit selätetty, kylmä kesäkuu kärsitty ja nyt elämä alkaa olla aika rauhallista verrattuna parin viikon takaiseen fiilikseen. Laitan nyt vaan muutaman kuvan, pää on ihan tyhjä järkevistä ajatuksista. Siis remonttiahan riittää koko kesäksi ja syksyksi, mutta elämään pystytään aika normaalisti. Talon ulkomaalauskin aloitettiin kun aurinko on paistanut niin houkuttelevasti ulkona. Siitä kuvia tuonnempana.Puuhella saatiin valmiiksi.

Yhdet lastenkutsutkin jo pidettiin.

Leonardon ei niin perinnetyylinen kartta-tapetti.

Lyydian oma valitsema Viinirypäle-tapetti.


Eteisessä yltiöromanttista Juhannusruusua.

17 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon rutistuksen loppumisesta :), kylläpä hitsi vie näyttää taas niin ihanan suloiselta teillä! Mulla on myös jo muinoin isäni ostama vanha iso kartta jemmassa, jota olen ajatellut, että sopisi Hermannin huoneeseen, kun vaan joskus sellainen valmiiksi saataisiin...Mutta laita vaan lisää kuvia pian, sä osaat ton rennon yhdistelyn taidon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä nyt jaksaa taas keskittyä blogien ihmeelliseen maailmaan kun hanasta tulee kylmää ja lämmintä vettä ja sisävessakin toimii... Oppii taas kunnioittamaan menneen polven ihmisiä, että miten ne pärjäsivät ilman pyykinpesukoneita, tiskikoneita ja sitä hanasta valuvaa vettä. Se ajan käyttö ihmetyttää, että miten sai tunnit riittämään ennen vanhaan.

   Poista
 2. Ihania tapetteja ja...nuo vanhat kaakelit, NAM!!! Kenen mallistosta löytyy tuo viinirypäle? Yhdyn edelliseen kommentoijaan, ihailen tuota rentoa tapaa sisustaa. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaakelihella on ihan mun lemppari myös. Viinirypäle on Tapettitalosta. Kiitos onnitteluista!

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Näyttää todella kauniilta!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanalta näyttää! Tsemppiä sinne remontin keskelle! Toivottavasti ehditte jossain välissä nauttia kesästäkin! :) "Rennon yhdistelyn taito" kuvaa kyllä hyvin sisustustyyliäsi!

  VastaaPoista
 5. Hyvältä ja kotoisalta näyttää! Hienosti olette jaksaneet rempata :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää upeelta! Onnea etapeista, siitä se remontti valmistuu.

  VastaaPoista
 7. Olenkin ajatellut, että mitä sinulle kuuluu...:) Aivan ihanalta näyttää uusi kotinne!!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kaikille kommentoinneille! Ihanaa saada positiivista pautetta ja kuulla, että joku käy vielä täällä kurkkkailemassa meidän kuulumisia...


  Nautitaan kyllä myös kesästä ja nauttikaa tekin ! Mikään ei voisi kyllä edes stressata kun on niin ihanat kelit !

  VastaaPoista
 9. Kiva, kun olet back, on odoteltukin! :) Ja ihania kuvatuksia! Suloisia kesäpäiviä sinneniii kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla. Pitääpä käydä kurkkailemassa mitä teidän remonttiin kuuluu...

   Poista
 10. Ihania asioita taas, taas, taas.

  VastaaPoista
 11. :) Ihailen tuota teidän spontaania otetta kodin laitossa ja rohkeita yhdistelmiä! Itse kun aina niin tuskastumiseen asti hinkutan ja mietin joka ikistä värisävyä ja mööpelin paikkaa :). Osaatte myös valita meheviä tapetteja!

  VastaaPoista