perjantai 18. huhtikuuta 2014

Uusia ja vanhoja pintoja

Tapetit tallentuvat huokolevyjen taakse.

Olen aina tykännyt teatterilavastuksen omaisista tiloista  kotonakin. Näissäkin lastenhuoneen seinissä on hienot wanhat tapetin jämät ja niistä tulee joku vanha Dostojevskimäinen kohtaus mieleen , mutta taitaisivat olla hieman synkeät lapsille? Tapetit jäävät tuleville sukupolville säästöön onneksi huokolevyjen taakse. Niiden tilalle tulee nyt ainakin tämä Tapettitalolta:


On muuten vaikea löytää pian yksitoistavuotiaalle pojalle mitään sopivia tapetteja. Kukkaset ovat kuulemma liian hempeitä ja Pöllö-tapettiakin on ollut jo kaksi kertaa. Katsellaan siis asiaa.

Itse otin pienen väliaika-projektin kun meille tuli keittiökaappi, josta kuoriutuu hellän huolenpidon ja maalin avulla helmi. Tässä kaappi vielä hieman alennustilassa, katsotaan jos saan tänään maalaukset valmiiksi niin laitan kuvan lopputuloksesta.

Onneksi hiiren kakka ja hämähkinseitit eivät näy kuvassa ;)

4 kommenttia:

 1. Uijui, ei malttaisi odottaa tapettivalintoja eikä valmiita kuvia kaapista! Oletpa aikaansaava, mullakin odottaisi kaksi kaappivanhusta hiontaa nyt ensalkuun, mutta taidan odottaa suosiolla lämpimämpiä kelejä, jotta pääsee kuistille hiomaan.. :) Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vaan vähän rapsuttelin pahimpia maaleja pois, mutta sitten huomasin, että ovissa on maalin alla vanhat kukkamaalaukset . Päätin ehdottomasti ottaa ne esiin ja maalata muuuten turkoosilla. Lopputulosta odotellessa...

   Poista
 2. Ihana kaappi! Oikea aarre! Tuo tapettikin on kiva. Kuvia odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Nyt sain helmen valmiiksi, kuvia tulossa ;)

  VastaaPoista