torstai 24. huhtikuuta 2014

Seikkailut lattiapurujen ja huokolevyjen ihmeellisessä maailmassa jatkuvat


Keittiökaappi on valmis vastaanottamaan astioita.

   Remonttirintamalla on aika samaa tarinaa, mutta eteenpäin mennään. Lastenhuoneitten seinät on kokonaan huokolevytetty ja meidän tulevan makuuhuoneen lattia on avattu eikä ylläreitä tullut. Tulevasta vaatekaapista löytyi eilen purkaessa vanha vuotokohta mitä vähän epäilinkin kun pinkopahvikatossa oli kosteusläiskiä. Vaurio on nyt jo purettu, ekovilloitettu ja paperoitu. Viikonloppuna päästään toivottavasti tapetoimaan ja laittamaan pinkopahvikattoa.

Leonardon ja Lyydian huoneet tehdään jakamalla yksi iso huone. Tässä asia lähtee hahmottumaan.
Onhan se lattia näinkin kaunis...


17 kommenttia:

 1. Miten kauniisti valo voikaan heijastua! Hienonnäköistä jo tässä vaiheessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää miten luonnonmateriaalit näyttää aina hyviltä, tässä tilanteessa kuiva lattiapuru on niin kaunista!

   Poista
 2. Hatunnosto katon pahvittajille, kerrothan, kuinka sujui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrotaan miten onnistutaan.Yhden kerran ollaan pahvitettu katto ja siinä oli avioero lähellä. Saa nähdä miten nyt käy...

   Poista
 3. Ihanaa, kun kaikki kuulostaa syntyvät "tuosta vaan"! Teillä taitaa olla melkoinen remontointihistoria. Muistan joskus lukeneeni jostakin teidän kunnostamasta vanhasta ihanuudesta, joka ei ollut tämä talo. :)

  Työniloa ja hyviä hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä ollaan vähän parikymppisinä aloitettu opettelemaan remontointia kantapään kautta :)

   Poista
 4. Teillä on vauhti päällä. Meillä homma seisoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vauhdikas fiilis, mutta ollaan tässä sitä laakereilla lepäilty jo talvi niin nyt jaksaa taas painaa vähän pidempää päivää.

   Poista
 5. Upea kaappi! Komealta näyttää muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi on ihan lempihuonekalu nyt jo ja hauskaa kun vanhoista huonelaluista löytyy yllätyksiä. Tällä kertaa nuo kukkakuviot ovissa :)

   Poista
 6. Voi tuo kaappi kelpaisi tänne meillekkin....ihana!

  VastaaPoista
 7. Huomenna tullaan tyhjään verstasta ja samalla tietty haluun tulla ihmettelemään päädyn edistymistä. Oli vaan pakko heti luettuani kommentoida, että toi huoneiden välinen seinä näyttää fiksulta. Mäkin oon funtsinu että saisko ton yläkerran huoneen sitten josku Viltsulle ja Eelikselle jaettua, mut toi ikkunan "jakaminen"mietityttää. Hyvä kun te teette senkin, niin voidaan sekin sitten joskus tarvittaessa tehdä samalla mallilla. :D (lähinnä just tota vikaa pätkää ikkunan kohdalla oon miettiny + miltä se näyttää ulospäin)
  Ja muutenkin näyttää hyvältä!! (remppa ja ihana ilta valo monessa kuvassa noissa aikasemmissakin postauksissa)

  VastaaPoista
 8. Onnea projektiin! meiltä muuten löytyy tuollainen kaappi tuolta vajasta. Se pitäisi rontata kunnostettavaksi parempaan paikkaan, mutta kahden sitä ei saa ulos. Joku on nääs nostanut kaapit korkeiden betonivalulaarien päälle ja kaappi painaa kuin synti. Kyllähän sen alas saa, mutta saako yhtenä kappaleena ;D Pitää siis odotella sopivan raavasta miesvierasta isännän kaveriksi nostelemaan kaappia... kunhan sille löyty joku paikka, jossa fiilata ja puunata ;)

  VastaaPoista