perjantai 6. syyskuuta 2013

Arkipäivän kiireet ja laiskuus

Satoa ystävien päärynä-puusta ja hra. Alibullen

Olohuoneen ei oikein minkään värinen lattia sai väistyä vihreän tieltä.
   Muuta syytä  blogihiljaisuuteeni ei ole kuin arkipäivän kiireet ja laiskuus. Olen vain imenyt itseeni teidän muiden remonttijuttuja blogienne kautta ja tyystin unhoittanut omani.
   

   Mitenkään erityisemmin paljon ei myöskään ole tapahtunut remonttirintamalla. Kuvista näkee muutaman pikkujutun mitä ollaan puuhailtu. Mielenkiintoisesti ovat  tummemmat värit alkaneet kiinnostaa. Jugend,Venäjän tsaarin aika, Dostojevski ja tietysti syksy liittyvät tummempana alkaneisiin värimaailmoihin. Seuraavaksi haluaisin ihan mustikan sinisen tai punaviinin punaisen lattian keittiöön. Tuo olohuoneen vihreä on muuten Tommin valitsema ja allekirjoittaneen maalaama. En jaksa aina olla se meidän perheen maali-oraakkeli vaan on kiva, että joku muu valitsee niin tulee otettua sellaisia värejä mitä ei muuten itse välttämättä valitsisi.

Leonardolle tehtiin täsmämittainen hylly wanhasta laudasta ja maalattiin lattiamaalilla.Kaksi pienintä muutti yhteiseen huoneeseen,yhdestä huoneesta tuli tv/tietokone-huone ja meidän makuuhuone muutti olohuoneen nurkkaan, missä se on joskus aiemminkin ollut. Lastenhuoneesta pitää tehdä oma juttu joskus kun se on taas siisti. Senkin lattia saatiin korjattua ja maalattua. Nyt kun syksy on alkanut on taas vireystaso huipussa, joten ehkä meistäkin kuuluu taas enemmän.
Tiskitason alle saatiin vihdoin tehtyä kaappi vanhasta pienestä ovesta. Aiemmin siinä oli verho vaijerin varassa.


14 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten ihana vihreä lattia!!
  Samaa tumman kaipuu täälläkin...ja olen aina tykännyt slaavilaisista jutuista...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen muuten huomannut,että kun on käynyt pastellikaudet ja nyt on tämä tummien värien kausi, että itselläni ei ole inhokki väriä. Kaikki käy! Slaavilaisuus sopii niin hyvin suomalaiseen melankoliaan, missä tunnelmissa viihdyn itse aina aika ajoin...

   Poista
 2. Nätti lattia :) Meillä taitaa olla makuuhuoneen lattia samankaltaista vihreää, siis se vanha puulattia muovin alla, joka joskus tulevaisuudessa vihdoin kaivetaan esiin. Haluan pitääkin sen vihreänä. Viininpunainen lattia kuulostaa ihanalta, ja odotan mielenkiinnolla mitä on tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outo asia on se, että huomasin, että myös meillä alkuperäinen lattioiden väri ollut tämä mikä lattiaan laitettiin eli tumman vihreä.Huomasin asian kun olin lattian maalannut. Lastenhuoneeseenkin laitettiin samaa sävyä.

   Palaillaan toivottavasti pian viininpunaiseen tai keisarillisen siniseen ;)

   Poista
 3. Huippuhurmaava vihreä lattia!
  Minäkin haaveilen keskiaika/jugendvärityksestä tupaani. Onneksi en vielä ole sisustusvaiheessa pariin vuoteen, niin ajatuksia ehtii kypsytellä. Tumman kirsikanpunaista ja tummaa turkoosia nyt ainakin...
  Suloinen allaskaappi ja todella kiva tuo(kin) kulmaus, tykkään kaikista kuvista teiltä, kaikki kulmaukset näyttää houkuttelevilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , olen siis ainakin hyvistä kulmista ottanut kuvia, kaikki kohdat ei kestäisi lähempää tarkastelua ;)

   Tumma turkoosi ja kirsikanpunainen, ihanan houkuttelevat värisävyt.

   Poista
 4. Minäkin mietin lattian värivaihtoehtoina juurikin noita samoja värejä, mutta olin lälly, ja päädyttiin harmaaseen. Vielä mä ainakin ne tummanpunaiset ja -siniset lattiat laitan, vaikkapa mökille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaakin on kiva ja oli mulla kanssa yhtenä ehdokkaana ;)

   Poista
 5. Keittiön eriparikaapit ob hurmaavat yhdessä :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis lattian väri. Syksyllä tosiaan alkaa hakemaan tummia sävyjä. Välillä ei edes tiedä mitä sävyä hakee... odottaa että oikea sävy tulee vastaan, että voi sanoa, mitä sävyä hakee;) Mukavata loppukesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalikauppiaiden olisi hyvä olla ajatustenlukijoita niin voisi siirtää omista aivoista juuri sen oikean sävyn maalikauppiaan päähän. Se olisi hurjan näppärää ;)

   Poista
 7. Mahtavan värinen lattia! Tuo teidän keittiön kaappi, senkki, mikälie, se vasta mahtava onkin.

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista