perjantai 2. elokuuta 2013

Jopa herra Tossavainen on rentoutunut


  Vaikka tämä kesä on ollut henkisesti välillä raskas ja murehtimistakin on ollut tunnen itseni silti rentoutuneeksi ( ja toivottavasti muukin perhe)! Osa rentoutuneesta mielentilasta johtuu varmasti siitä, että ollaan lähilomailtu minibudjetilla , pisin matka on suuntautunut Vepsään päiväksi. Monesti liika säätäminen aiheuttaa stressiä meidän perheessä. Lapset ovat saaneet yökyläillä kavereillaan ja kaverit meillä. Itse olen saanut rauhassa lukea ja puuhastella omiani kun olen tiennnyt lapsilla olevan kivaa keskenään. Aina kun on ollut kuuma päivä olaanoltu rannalla kiireettömästi. Ainoa haittapuoli on vuorokausirytmi tai sen puuttuminen...  Ikkunoita ollaan saatu laitettua rauhalliseen tahtiin, talon hirsinurkka vihdoin saatu kiinni ja muutenkin rapsuteltu taloa vähän sieltä sun täältä. Ilmankos talo hyriseekin tyytyväisenä.
  Olen valmis aloittamaan uuden syksyn täysin levänneenä, mutta myöskin aion nauttia näistä viimeisistä lomapäivistä, nauttikaa tekin!

9 kommenttia:

 1. Ai kun kuulostaa ihanalta, juuri oikeanlaista lomatekemistä: kiireettömyyttä ja pientä puuhaa hyvässä tasapainossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin levollinen fiilis, enkä varmasti anna arjen masentaa itseäni!

   Terveisin, levollinen Karoliina joka juuri palasi meren rannalta ja söi ihanan annoksen halloum-salaattia.

   Poista
 2. Eli olette viettänyt juuri minun mieleistäni lomaa...:)

  VastaaPoista
 3. Siistiltä näyttää! Tuohan on loma parhaimmillaan, eli ei mitään erityistä ohjelmaa :-)

  VastaaPoista
 4. Näin aiotaan myös jatkaa ensi viikko kun on lapsilla vielä kesäloma. Tänään aamulla aistin vain ekan kerran oudon syksyisen fiiliksen vaikka on vasta elokuun alku ja päiväksi luvattu hellettä.Rakastan syksyä, mutta soisin kesän vielä jatkuvan.

  VastaaPoista
 5. Täällä syksy on ollut havaittavissa jo pari viikkoa. Kirpakat aamut, auton ikkunat umpihuurussa ja puissa vihreät lehdet alkavat kellertää. Aikainen syksykelpaa mulle hyvin, kunhan ei vastaavasti tule talvi aikaisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Syksy saa alkaa ja jatkua mielellään mahdollisimman pitkään, mutta talvi voisi odottaa pitkän aikaa ennen kuin tulisi :)

   Poista
 6. Mitäs tänne kuuluu? On ollut pitkä blogihiljaisuus. Kaipaan jo kuulumisia!

  VastaaPoista