sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Tilauksessa palmut ja apinat


Odotin, että oltaisiin saatu kärvisteltyä kesän tulemista ihan samalla tavalla kuin kevään odotusta, joka tuntui loputtomalta. Talvi vain jatkui ja jatkui.

Kesän tuloa ei tarvinnut odotella vaan tuntuu kuin elettäisiin tropiikissa! Tänä aamuna olo oli kuin muumeilla joille tuli viidakko kotiin. Täältä ei puutu kuin  palmut ja apinat. Kuuma siis on ja hyttysverkot piti laittaa pikavauhtia ikkunaan. Synttäreitä on vietetty mahan täydeltä jo muutamaan otteeseen ja auton käyttö unohdettu ja vaihdettu fillareihin niin kuin joka kesä.

Meillä on tapahtumassa muutoksia. Koitetaan etsiä meidän toiseen päätyyn, itse asiassa meidän omaan päätyyn ostajaa, joka perustaisi tänne myös oman mahdollisesti oman yrityksen. Tämä meidän oma pääty on varmaankin helpompi myydä vaikka tässäkin on tekemättömiä juttuja niin kuitenkin aika simppeliä remonttia. Aika boheemeja ollaan jos muutetaan tästä toiseen päätyyn (näen itseni kuskaamassa sohvaa kottikärryillä...).

Minulle saa siis ilmoittautua jos haluaa ostaa vanhan opettajan asunnon ( noin 80 neliötä) 5 km Turun keskustasta. Remonttia riittää, mutta mahdollisuuksia myös. Firmatiloja on lisäksi mahdollisuus ostaa/vuokrata. Navetasta löytyy ilmoitus ja Oikotieltä hiljainen ilmoitus. Tällaista siis meillä!Tämä toisen päädyn metsänäkymä on lumonnut minut!

7 kommenttia:

 1. Hei tuli mieleen, että sinä kirjoitit joskus niistä pakettinappuloista. Tuosta seinän säilytyspussita tuli mieleen. Meidän museon (Uusikaupunki) puodissa on niitä nyt myynnissä. Tarvitsisitko, voisin lähettää "näytekappaleeksi" pussiisi? Laita vaikka viestiä mari(at)wakkanet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tarjouksesta, mutta valitettavasti pussukkamme ovat täyttäneet uudemman ajan härvelit, siinä itse asiassa säilytetään kännyköiden ja kameran laturia ym. tilpehööriä ;)

   Poista
 2. Tuo metsänäkymä lumoaa kyllä minutkin :) Meillä ei ole tässä metsää, mitä nyt puron varrella pientä puustoa jne. Se olisi kiva leikkipaikka lapsille, mutta sinne ei voi päästää kun sitä on käytetty kaatopaikkana, lasia ja peltiä, autonakkuja jne vaikka kuinka monta kuutiota. Ne eivät ole meidän puolella puroa, mutta mikä niitä lapsia pidättelisi sinne menemästä leikkien lomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollut samaa meininkiä, onneksi metsään ei oltu tungettu mitään jätettä ja nyt aletaan olla puhdistuksen kanssa voiton puolella.

   Poista
 3. Toivottavasti löydätte hyvän ostajan! Luulisin, että tuolla sijainnilla ostajaehdokkaita löytyisi helposti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisimme ehdottomasti jonkun jolla olisi samanlaiset ajatukset kuin meillä yhdistää työ ja koti ja tietysti kiinnostus vanhan talon remontointiin.Kohtalo varmaankin oikean johdattalee kun on sen aika ;)

   Poista
 4. Jos asuisin vielä Turussa niin olispas hauska muuttaa naapuriksenne! Mä myös suuntaan katseeni pihassa aina niihin luonnonvaraisiin nurkkiin, joissa rehottaa, niissä on jotain villin ihanaa. Vaikka nyt kyllä rehottaa puutarhakin, mies ollut kk reissussa ja ruohonleikkurikin on rikki...

  VastaaPoista