lauantai 13. huhtikuuta 2013

TapiseeraustaSain inspiraatio huoneen tyhjättyä ylimääräisestä romusta ja lätkäisin muutaman tapettivuodan seinään. Innostavaa, mutta salissa on niin kylmä, että saa nähdä miten kauan tapetit kuivuvat. Osittain tuo ryppyinen kuivuminen johtuu alla olevasta pinkopahvista, kyllä se siitä ajan kanssa kiristyy, toivottavasti. Lattiaan haluan jonkun tumman sävyn, mahdollisesti ruskean. Meillä sataa ja tuntuu ihan syksyltä...Onneksi tapetti luo keväistä tunnelmaa.


Tämä voisi olla hyvä vaihtoehto yhteen oviaukkoon josta puuttuu ovi.

Saa nähdä miten tapetit kuivuvat.

Salista on käynti tähän wallankumouksen wc:hen , se pitäisi viimeistellä. Huomaa 50-luvun pytty!16 kommenttia:

 1. Hienoa, kun etenet 'oman tilan' rakentamisessa. Toivotaan, että kevään auringonsäteet eksyvät pian tuomaan lämpöä huoneeseesi!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunista tapettia! Ja keväisen valoisakin se on. Antaa vaan sataa räntää ja vettä:)

  VastaaPoista
 3. Kauniin kesäistä tapettia jota kelpaa katsella pimeänä talvenakin :) Meillä kesti joku tapetti kuivua pitkään, en tiedä mistä se johtui, olikohan sitten kostea ilma...

  Mä olen miettinyt pikku vessan tapetoimista ja ajatellut, että eihän vessassa voi olla tapettia!!! Ai jaa, miksei vois ja sinäpä sen näytit, että ihan hyvin voi :)


  VastaaPoista
 4. Todella kauniit värit tuossa tapetissa, taitaa olla sama tapetti kuin meidän salissa, kevätväreissä tosin! Ihana!

  VastaaPoista
 5. Ihania tapettja ja tuo ruutuikkuna - tosi kaunis!

  VastaaPoista
 6. Voi miten nättejä tapetteja! Ihan unelmia :)

  VastaaPoista
 7. Ihana tapetti, mikä se on? Ja ihana ovi myös. Voi kun saat olla noin kuniiden vanhojen elementtien kanssa tekemisissä, silmän ruoka on sielun ruokaa...

  VastaaPoista
 8. Jälleen kerran hienoja tapetteja.

  VastaaPoista
 9. Tapetti on ihan lempparini tällä hetkellä ja William Morrisia. Ostin tapetit puoleen hintaan ja sitä on neljä rullaa. Saa nähdä mihin saakka riittävät. Jännää on miten paljon tapetti muuttaa huoneen luonnetta.

  Niin ja tapetit ovat pysyneet seinissä, Jihuu! Edistyksestä siis kuvia huomenissa...

  VastaaPoista
 10. Uskomattoman upeita tapetteja! Samoin tuo ovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään kanssa tuosta ovesta. Taidetaan siihen päätyä :)

   Poista
 11. Hitsi miten ihanan korkeat huoneetkin teillä on! Vai näyttääkö ne vaan siltä?

  Kuules, ajattelin näin kanssabloggaajana sulta kysellä, kun arvelen sulta löytyvän vinkkiä, että osaatkos suositella sieltä jotain hyvää ja kohtuuhintaista tapiseeraajaa? Meillä ensimmäiset tapetoinnit tulee ajankohtaiseksi vasta tuolla kesän keskivaiheilla. Itse ei lähdetä leikkimään paksujen ja kalliiden tapettien kanssa, joten olisi parempi jos homman tekisi joku, joka osaa sen puuhan varmuudella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wanhan restaurointi on kuulemma tehnyt hyvää työtä, kuten myös Turunmaan korjausrakentamisyhdistys. Puusuutari-blogin Jariakin voisi kysyä. Hän voisi tietää jonkun jos ei itse tapetoi.

   Kannattaa satsata osaavaan tapetoijaan vaikka tuntipalkka olisikin vähän suurempi. Kokonaiskustannukset voivat silti jäädä samanlaisiksi, koska kokenut perinnekorjaaja saa kunnnon tahdilla tapetoitua kun tietää mitä tekee. Moni perusremppaaja voi olla aika kokematon kuviollisten paperitapettien kanssa ja aikaa tuhraantuu ihmettelyyn.

   Poista
 12. Ihanalta näyttää, tuo tapetti ja huonekorkeus... vau! Nautin siitä kun meilläkin on projektia vielä paljon edessä päin, eli kohta pääsee taas valitsemaan tapetteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonekorkeus on kyllä ihana jos ei kärsi korkean paikan kammosta ;)

   Poista
 13. Tuo sininen lintutapetti oli mulla punaisena yhdessä kämpässä kruunuhaassa.. Aivan ihana tuo sininenkin on. Tämä on hyvä blogi, haluan jatkossakin lukea:)

  VastaaPoista