keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Perinnemessut

   Vuoden mielenkiintoisin messutapahtuma on mielestäni nyt viikonloppuna järjestettävät puutarhamessut joiden yhteydessä on myös Perinnekoti-messut johin myös me Wallankumouksesta osallistumme. Tykkään molemmista aiheista eli puutarhasta ja perinteisestä rakentamisesta.
  Ongelmaksi syntyi vain se, että miten saadaan koottua meidän Wallankumouksen henkinen tila  jokseenkin karuun ja moderniin messukeskukseen. Meidän lisäksi paikkaamme tulee Hannu Rinne myymään uutta rintamamiestaloista kertovaa kirjaansa ja yhdessä saleistamme vuokralla oleva ikkunarestauroija Minna Paavola. Päätimme siis koota messupaikkamme jo etukäteen niin sitä pystyisi suunnittelemaan konkreettisemmin. Pikkutilpehööriä tulee tietysti myös mukaan vielä ja nuo 9-ruutuiset ikkunat kiinnitetään messuosaston seiniin.Tällainen siitä siis kutakuinkin tulee eli tervetuloa jos satutte messuille tulemaan:

Tuohon tyhjään kohtaan tulevat siis Hannun kirjat ja oikealla näkyy Minnan ikkunan kunnostuskohta.


13 kommenttia:

 1. Oi, pääsisinpä mukaan :( Varmasti paljon mukavaa ja hyödyllistä saatavilla. Mukavaa messuilua teille :)

  VastaaPoista
 2. Nuo ovat kyllä sellaiset messut, joille olisi tosi kiva päästä käymään. Mutta Turku... voih. Minä en ymmärrä, miksei täällä idässä tapahdu koskaan mitään hienoa, eikä täällä arvosteta vanhoja rakennuksiaan niinkuin etelässä ja länsirannikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kerrankin on kiinnostavat messut ja mielenkiintoisia luentojakin näyttäisi olevan. Ensi vuonna tänne etelään ja samalla keväiselle minilomalle!

   Mekään ei kyllä ole päästy Loviisaankaan saakka vaikka joka vusoi on pitänyt mennä vanhojen talojen päiville. Ollaan onnettomia lähtijöitä, emme ole 16 vuotisen yhdessäolomme aikana käyneet Tommin kanssa missään Ruotsia pidemmällä lomallakaan. Eikun itse asiassa ollaanhan me Ähtärissäkin oltu ;)

   Poista
 3. Menestystä messuille! Meillä on ollut tarkoitus tulla sinne, mutta saapi nähdä millaisessa kunnossa sitä olen huomenna. Voipi olla, että menee messut ohi mun osalta :(

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, miltä teillä näyttää. Mahtavaa, innostavaa ja kannustavaa. Tykkään. Kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Pitääki käydä ajan kanssa omassa blogissasi kurkkailemassa.

   Poista
 5. Messujen kiinnostavin koju oli meidän mielestä ehdottomasti teidän, vaikka ei päädyttykään ostamaan muuta kuin perinnemestarikirjoja. Kiitos kuitenkin mielenkiintoisesta blogista ja onnea yrityksellenne - luultavasti joudumme jossain vaiheessa haalimaan varaosia teiltäkin, kun omat navetan vintiltä loppuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No , mutta sehän oli hyvä, että saitte kirjoja ostettua. Meillähän ei tuota myytävää tavaraa paljon ollut vaan lähinnä oltiin siellä mainostamassa Wallankumousta ja jakamassa käyntikortteja. Ihanaa ,että olit tykännyt kojustamme!

   Luen juuri tuota Hannun utta Rintamamiestalo kirjaa. Mielestäni must hankinta kaikille vanhan talon omistaville, ei pelkästään rintamamiestalojen.

   Poista
 6. Joo, no oli vaan kiva nähdä teidänkin osasto siellä, vaikka olin just ennen messuja lukenut blogin läpi ja selannut kotisivut ja myytävät tavarat läpi, josko tarvittaisiin jotain. :P

  Meilläkin on 1800-luvun lopun hirsitalo, mutta koettiin silti, että parempi ostaa molemmat kirjat, varsinkin kun taloa on 40-60 -luvuilla rempattu aika laajasti. (Eikä tuu tappelua, että kumpi saa lukea ensin!)

  VastaaPoista