maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tawaraa niin, että ahistaa...

Noita opetustauluja on vielä lisää ja pyöreitä jakkaroita kanssa.

 Meille tuli tavallisen rakennustavaran lisäksi pläjäys huonekaluja ja muuta tawaraa, jotka huomenna pitäisi käydä läpi ja inventoida. Meillä on vaan valitettavasti tilaongelma, ihan oikeasti. Ei vaan tila riitä kaikelle varsnkin kun kuitenkin ollaan varaosapankki eikä osto- ja -myyntiliike. Omaan kotiin ei myöskään saa mahdutettua (lukuunottamatta yhtä opetustaulua) enää mitään. Ahtaan paikan kammoa pukkaa jo ihan muutenkin... Edukkaasti siis kaikki pois! Niin ja tuossa on vaan murto-osa satsista joka tuli eli kannattaa kurkkailla huomenna navetta.comia.
  Muuta ei kuulukaan paitsi auringonpaistetta ja narsissit oli pakko ostaa vaikka joudunkin ne yöksi vielä sisään kiikuttamaan. Taiat ovat toimineet ja lumet sulaa ainakin meillä liristen.
 
 


8 kommenttia:

 1. Mä taisin kysellä FB:ssä sitä yhtä vaaleansinivalkoista kaappia, onko sille mittoja? Mietin, jos se sopisi vessan kaapiksi.

  Ja jos opetustauluissa on ihmisen sisuksia tai luurankojuttuja, meillä olisi yksi nuori asiantuntija, jota kiinnostaa.

  a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katson mitat huomenna. Meille tuli myös toinen vessaan sopiva kaappi, päivitellään huomenna tosiaan Navettaan.

   Jossain opetustaulussa taisi olla luuranko,katson senkin huomenna ;)

   Poista
  2. Lipaston korkeus on 65 cm , eveys 78 cm ja syvyys 45 cm. Opetustaulusta kuva Navetassa...

   Poista
 2. Valitettavasti se on niin, että tavaran määrä kyllä alkaa tosiaan ahistaa, vaikka olisivat kaunistakin tavaraa. Sen on huomannu jo kotonakin, että vois olla käymättä kirpputorilla hetkeen, kun ei osaa pitää näppejään erossa kaikenmaailman mummokamasta. Siivottava vaan lisääntyy!

  VastaaPoista
 3. Aurinko sulattaa nyt voimallaan lunta, vaikka öisin onkin pakkasta. Taitaa se kevät tulla...

  VastaaPoista
 4. Opetustauluja, aika pahan heitit! Entisetkin on vielä vintissä odottamassa parempia tiloja. Onneksi etäisyys täältä teidän puotiin on lähemmäs 300 ettei ihan heräteostoksia pääse tekemään ;)

  VastaaPoista
 5. Millaisissa summissa noiden opetustaulujen hinnat yleensä liikkuu? Näin puutarhurina haaveilen kasviaiheisesta mutta mieleistä ei ole löytynyt.

  VastaaPoista