lauantai 16. maaliskuuta 2013

Taiotaan kesä, noita-akkaset


Nyt on teidän kaikkien löydettävä oma sisäinen noita-akkanne ja taikoa kesä paikalle. Eihän me nyt anneta tuollaisten Pakkasherrojen meitä masentaa!

 Koin väliaikaisen hulluuden kaupassa ja ostin marokkolaisia mansikoita ihan vain, että saisin tuntea kesän tuoksun. Aion tehdä niistä ihanan hedelmäsalaatin illalla ja nyt ne saavat päivän piristää tuossa pöydällä kera Mintun lehtien. Unohdetaan nyt se, että luultavasti nuo mansikat ovat täynnä torjunta-aineita ja ekologisesti nyt ei ole järkevä aika niitä ostaa. Tämä oli nyt pakkovalinta: mansikat tai sitten masennuslääkkeet.

19 kommenttia:

 1. Katselin eilen itsekin mansikoita kaupassa, oman hulluuskohtaukseni siirsin tähän päivään ja ostin kaksi pulloa hyvää italialaista pirskahtelevaa valkkaria :) Ja huomaa, aurinko paistaa ja sulattaa hankia, noita-akat ovat siis pelissä mukana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa hyvältä ja kesäiseltä. Itselläni niitä mansikoita ja lasi punaviiniä, mielenkiintoinen yhdistelmä, etten sanoisi. Meillä on paistanut aurinko koko päivän. Uskon siis taikavoimiimme vakaasti :)

   Poista
 2. Mun kommentit katoaa johonkin, eilenkin kirjoitin pitkät pätkät. Kokeillaan taas.

  Tämä noita-akka aikoo tehdä loitsuja kunhan saan lapset nukkumaan. Äsken lauloin heille unilaulun ja odotan kohta tuhinaa kuuluvaksi lastenhuoneesta <3

  Ei anneta masentaa! VAIKKA alkaa jo nyppimään talvikengät ja toppatakit. Loitsutaan se kevät tulevaksi yhteisvoimin :)
  Mansikat ovat varmasti oiva valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni masentaa hieman tämä lämmityskauden jatkuminen ja alan haaveilla keskuslämmitteisestä kerrostaloasunnosta. Mutta ehkä saadaan tällä vertaistukiryhmällä ahdistus pois. Mutta, mutta edelleen rakastan neljää vuodenaikaamme, yksi niistä on vain kestänyt hieman liian pitkään...

   Poista
 3. Onneksi on sentään päivisin kunnolla valoa noita-akkojen heräillä. Itsekin ostin tänään keltaisia ruusuja kevättä houkuttelemaan.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Sori, hyppään ed. postauksesta tänne kommenttilaatikkoon -aivan ihana tuo jalkalamppu! Osaatko kertoa/tiedätkö siitä mitään yksityiskohtia? Mä tein tällä viikolla kirppikseltä kans lamppuostoksia, kolme ihanaa vanhaa lamppua samalla kertaa! Ne on mun heikko kohta, yhdessä oli juuri vanhoja kristalleja, sellaista mulla ei vielä ollutkaan. P.s ostimme teiltä sen vanhan tassuammeen ja säädin sen hakua Hämeen tavarataksilla :), en tiedä muistatko. No, amme on yhä odottamassa kylppärin suihkun uudelleentekoa (lattia meni pieleen) lasten ja mun painostuksesta huolimatta. Mutta laitan kyllä kuvia ammeen uusista oloista blogiin piakkoin, toivoakseni!

  VastaaPoista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä ammeen. Tuon ammeen jälkeen ei ole tullutkaan tassuammeita.

   Lamppu on hyvältä ystävältä saatu johon hän oli teettänyt tuon veikeän varjostimen. Lamput ja erityisesti lampunvarjostimet on myös oma heikko lenkkini...

   Poista
 6. Minä sorruin hemililjoihin. Viime vuonna kukkia oli pihamaalla kuun lopussa. Ei taida tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin ihaillut joka kerta ruokakaupassa sipulikukkia, nyt on varmaan seuraavaksi pakko ostaa mielen iloksi.Olen ajatellut positiivisesti, että ehkä saamme erikoisen lämpimän kevään ja kesän nyt huhtikuusta eteenpäin.

   Kävin muuten kysymässä "Uhrilehtoa" tuolta Turun pääkirjastolta ja laitoin siitä hankintapyynnön. Toivottavasti saisin sen pian ,)

   Poista
 7. Ulkona aurinko lämmittää ja linnut laulavat talvea pois. Ihana aurinko, ihana sininen taivas! Masennuksesta ei tietoakaan. Ainaostaan hykerryttävä ilo saapuvasta keväästä ja sen mahdollistamista asioista. Sääennusteissa vielä ensi viikko näyttää miinusmerkkiä ja sitten jo pomppaakin plussan puolelle! Nyt saisivat säätieteilijät olla oikeassa. Tai ei haittaa jos plussalle mennään jo ensi viikolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoissa fiiliksissä ollaan. Lisäksi aloitin sellaisen piristyskuurin, että syön mahdollisimman paljon lehtivihreää ja olo tuntuu kyllä tosi pirtsakalta. Lisäksi olen syönyt kyllä tosi paljon suklaata. Ehkä se on suklaan ja lehtivihreän yhdistelmä joka piristää...

   Meillä oli yöllä 20 astetta pakkasta, mutta heti aamusta alkoi lumikasat iloisesti huveta ja vesi lorista ränneistä :)

   Poista
 8. Tulin vastavierailulle, näyttää niin kivalta, kuinkahan en ole sattunut tänne mukamas ennen, sitä en kyllä ymmärrä.

  VastaaPoista
 9. Kyllä se kevät sieltä juhannukseen mennessä tulee!!

  http://mantyla.blogspot.fi/2013/03/11111111.html =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks, tarvitsee vastailla oikein ajan kanssa. Nyt on aika mennyt kaikenlaisissa Wallankumouksellisissa töissä, mutta pian helpottaa...

   Poista
 10. Mulla roikkuu aina luutaileva noita keittiössä :) Mutta se on tullut laiskaksi ja elämä tuntuu harmaalta, kolkolta ja kylmältä..kai sille voisi pitää kehityskeskustelun tai jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä noitailut on selväsi tehonneet ainakin täällä Turussa kun meille luvattiin täyttä auringonpaistetta ja neljää plus astetta täksi päiväksi!

   Päätin muuten piristää omaa sisäistä noitaani ja olen nyt pari viikkoa syönyt ainakin puolet ruuasta elävänä ravintona. Ihmeen hyvin tehoaa, on tuo lehtivihreä ihana aine, sitä kannattaa nauttia nyt sisäisesti kun ulkona sitä ei vielä paljoa näy...

   Poista