perjantai 1. helmikuuta 2013

Krumeluurit

Wanha kaapin vedin pääsi uuteen käyttöön.

Wanhat taulun kehykset pääsivät kaapin kruunuksi.

Komero-rouva


Muutama kiva yksityiskohta lisätty kaappin ja mitä muuta se tarvitsisikaan enää? Mulle tulee siitä hauska olo, niin kuin joku Venäjän tsaarin ajan rouva olisi tullut seisoskelemaan meidän keittiön nurkkaan. Tuo kruunu varmaan tekee sen ja nuo levottoman väriset listat. Vähän se peittää tuon jääkaapin, mutta kuka tietää onko meidän keittiökään enää tämän näköinen vaikka muutaman kuukauden päästä. Elämähän on tällaista matkan tekoa ja muutosta...

12 kommenttia:

 1. Tiedä vaikka itse Katariina Suuri :)

  Oikein veikeä kaappi, vallan soma! Itse oon tästä inspiroituneena miettinyt, josko saisimme keittiöön itsetehtyä kulmakaapin vähän samalla systeemillä. Meilläkään ei ole tilaa kaikille kattiloille sun muille vaikka tuollaiset ysärikaapistot omistammekin (nekin saa purkutuomion joku päivä). Runkomateriaali tulisi kätevästi eräästä kiinteästä lastulevykaapinrohmusta joka lähtee nyt vkl aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti vaan remppailemaan jos olette jo toipuneet. Kulmakaappi oliskin hieno! Mun pitäis tuo halkolaatikko tuunailla, mutta tänään taidan juoda lasin viiniä ja katsoa Voice of Finlandia...

   Poista
 2. Hauskan näköstä ja antaa tilaa keittiöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeeseen tuli tuo kaappi ja lisääkin vois tehdä noita kaappeja,mutta nyt alkaa sormet jo syyhytä inspiraatio-huoneen kimppuun...

   Poista
 3. Varsin mainio ja kekseliäs keittiön komero ja mukavasti siellä asiat piilossa. Voitit Jääkarhumaan arvonnassa, ilmoitathan osoittesi pikimmiten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, että voitin! Olo on kuin lottovoittajalla :) Laitoin osoitteen s-postiisi.

   Poista
 4. No, vau, miten ihana koti! Olipa kivaa, että poikkesit blogiini ja minäkin tänne löysin! Laitan hurmaavan blogisi listaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kehuista ja samat kehut lähetän takaisin sinulle ;) Juuri löysin myös sinun blogiisi.

   Poista
 5. Totean kuten Riitta Sinikka; onneksi poikkesit Saaripalstalle, niin löysin tänne. Täytyy tutkia blogiasi tarkemmin ajan kanssa taaksepäin, näyttää niin mukavalta - ja tutun keskeneräiseltä... lohdullista ;-)
  Hieno tsaarinna teille ilmestyi keittiöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, nyt ehdin vain muutamia postauksia selata läpi,palaan illalla blogiisi ajan kanssa. Hauskaa muuten, että tosi monella tutulla blogin pitäjällä on kissoja,itse asiassa hämmentävän monilla. Tietty vanhat talot ja kissat kuuluu yhteen. Me myös olemme kissojemme armoitettuja palvelijoita ;)

   Poista