lauantai 9. helmikuuta 2013

Jokainen tarvitsee oman tilan


Jokainen tila on asujansa näköinen

Ensin ajattelin kertoa siitä mistä olen aina ollut samaa mieltä, että nainen tarvitsee oman huoneen. Mutta ehdottomasti kyllä mieskin tarvitsee. Eihän kaikki miehet tykkää järjestellä ruuvimeisseleitä autotallissa niin kuin naisetkaan ei tykkää leipoa joka päivä pullaa.  Nyt olen ainakin omalla kohdalla tullut siihen tulokseen, että minulle tulee suorituspaineita jos saisin ihan ikioman huoneen. Rimakauhu iskisi siitä, että mitä upeaa minun pitäisi siellä saada aikaan.


Siksi olenkin nyt alkanut enemmän miettiä sitä, että haluan ihan vaan tilan jonka voin halutessani ottaa käyttöön, mutta sitä voi muina aikoina joku muukin käyttää. Inspiraatio huone joka tuosta pikkusalista ollaan tekemässä on siis saamassa muotoa. Tässä muuten tapetti, en ole sitä tainnut aiemmin esitellä. Se on just sellainen mitä hainkin ja sattuma sitten johdatti sen luokseni. On muuten hassua, että normaalisti ryhdyn teosta sanoihin ja haluan heti valmista. Jostain syystä nyt olen tosi paljon kypsytellyt huoneen ideaa. Eniten kiinnostaa saada tietty olotila ihmiselle siitä huoneesta.

Tapetti

20 kommenttia:

 1. Vau mikä tapetti!

  Ja mä makasin yhtenä iltapäivänä esikoisen uudehkossa huoneessa sen sängyllä ja sanoin, että on kyllä tosi epäreilua, kun aikuisilla ei ole omia huoneita. Voisin muuttaa esikoisen (tai viisiveenkin) huoneeseen heti. Jäin vaan miettimään mitä minulla olisi omassa huoneessa, jos minulla sellainen olisi. Olisiko se työtä vai oleskelua varten?

  a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin myös muuttaa heti kenen vaan meidän lapsen huoneeseen. Välillä itse asiassa nukun päiväunia juuri esimerkiksi meidän Tuiskun huoneessa. Oma huone voisi olla terapia-lepohuone arjen stressistä. Siis henkinen panic-room :)

   Poista
 2. Todella kaunis tapetti! Teiltä ostettu vanha silityslauta löysi muuten paikan ikkunalautana; blogissani kuva tästä kaunottaresta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla, pitääkin käydä kurkkailemassa blogissasi :)

   Poista
 3. ♥ oma pikkuinen työpöytä jokaiselle voi olla hyvä alku..ja siitä pikku hiljaa laajetaa suurempaan tilaan :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siitä on hyvä alkaa ja ottaa kanssa henkisesti tila haltuunsa ;)

   Poista
 4. Hiljaa hyvä tulee - ja varsinkin, jos on noin kaunis tapetti!!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Joka kerta kun itse näen tapetin tykkään siitä kerta kerralta enemmän!

   Poista
 6. Hieno tapetti, tuota samaa Morrisia ajattelin meidän olkkariin, mutta luulen että meille tuleekin Hanna Werningiä tuolle yhdelle sisäväliseinälle sitte joskus. Näille sisäväliseinille olen uskaltanut laittaa nonwoven-tapetteja :) Ja kyllä se oma tila voi tuoda stressiäkin, mutta toisaalta siitä on ollut paljon hyötyäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se oma tila voisi kanssa auttaa ajan jakamiseen työn ja vapaa-ajankin välille. Siinä on ainakin itselläni ongelmia ;)

   Poista
 7. Onpa mehukas tapetti! Tuo oman tilan ajatus on oiva. Meistä minä on se, jolla on oma huone. teen siellä töitä. Ehkäpä isännälle sitten tulee talolle oma tölli?! Ei huono idea oikeastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parisuhteelle tekisi kyllä hyvää jos molemmilla olisi tarvittaessa oma tölli mihin voisi mennä tekemään asiat juuri sillä omalla tavallaan. Saisi laittaa just sellaset maalit ja tapetit ja päivärytmikin olisi oman mielen mukaan.Puolisokin olisi niin mielenkiintoinen ja ihana sitten kun menisi sen torppaan käymään. Kyllä monet avioerotkin jäisivät varmaan väliin :)

   Poista
 8. Moro moro, upea tapetti! Onko Garden Tulip ??? Morrisin. IIks, se on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morrisin on ja muistaakseni juuri tämä Garden tulip. Pakko se on kyllä saada pian seinälle eikä vaan rullaa tuijotella ;)

   Poista
 9. Huomenta! Tulin vastavierailulle blogiisi ja hetken selattuani täytyy sanoa, että ehdoton suosikkini!
  Ja tosiaan hauskaa nähdä oma keittiön tapetti jonkun muunkin keittiössä :D Mutta tiedätkö mikä on tepetin nimi? Olen yrittänyt etsiä netistä, mutten löydä.

  Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on Tapettitalon "Ilo". Meillä ollut samaa tapettia myös valko-vihreänä. Kivaa saada uusi lukija ;) Iloista viikon alkua myös sinne suuntaan!

   Poista
 10. Teidän talossa kaikki tapetit ovat ihania! Kiva nähdä millaiselta tuo perhonen näyttää kokonaisella seinällä, kun aion itse laittaa sitä keittiöön ja oon nähnyt vain rullassa :). Bongasin teidän talon Maalla-lehdestä ja ihastuin sisustuksen värikkyyteen.

  VastaaPoista
 11. Onpas ihanaa kuulla, että tykkäät.Olen kaikki tapetit valinnut aika sokkkona ja sillä periaatteella, että kun joka puolella on eri värejä niin kaikki sopii kaikkeen ;)

  VastaaPoista