maanantai 21. tammikuuta 2013

KIrjapino kasvaa, entä remontti-into?


  Kirjapino vain kasvaa vaikka remontti-innon pitäisi kasvaa. Tällä hetkellä on menossa lohtukirja vaihe filosofisen vaiheen ohella. Lohtukirjoina ovat joka talvi luettavat "Taikatalvi" ja Muumi-sarjakuvat". Haruki Murakamista tulee aina sellainen olo, että ajatukset olisivat tuulettuneet ja  kuin olisi ollut matkalla ulkomailla. Vaikka kirjat ovat kuvassa yöhyllyllä, (koska yöpöytää en omista) ei lukeminen kohdistu iltaan vaan ihan jokaiseen liikenevään hetkeen. Kun odotan, että ruoka kypsyy, puuro kiehuu tai puuhella syttyy kunnolla niin kirja on kädessä. Tiedän onneksi, että tämä on väliaikaista pakenemista ja hoidan kyllä tässä välissä kaikki pakolliset hommat. Aina kun luen olen siellä lomalla mihin en vielä muutamaan vuoteen varmaankaan pääse.

 Luin myös Hannu Rinteen Perinnemestarikirjaa, jota aina ajoittain luen kun etsin jotain tiettyä tietoa ja sehän on jo edistystä luetaan taas remontoinnista!  Siitä ehkä sai alkunsa tämä ikuisuusprojektin aloitus eli kiinteiden kaappien teko. Suunnitteluvaiheesta ollaan jo edetty tavaroiden kantamiseen saakka. Ovi on valittu ja koolauspuut on haettu. Tarkoitus on tehdä meille pienimutoinen vaatekomero ja mahdolllisesti jos siitä tulee hyvä niin toinenkin komero tarvittaisiin. Komero tulee myös peittämään tuon umpeen laitetun oviaukko kohdan. Lisäksi halutaan nyt hoitaa säilytysongelmat järkevimmiksi ennen kuin aloitetaan Inspiraatio-huoneessa.

  Kiinteät komerot ovat mielestäni ihan loistavia ja kuuluvat vanhaan taloon. Niitä saisi olla mielestäni vaikka joka huoneessa. Tästä ensimmäisestä nyt aloitetaan...3 kommenttia:

  1. Ihana tapetti! Mäkin haaveilin siitä vaaleanpunaisella pohjalla, mutta en raaskinut. Päädyin sitten yhteen toiseen Philgren & Ritola -tapettiin. Lukeminen on ihana harrastus, nauti siitä!

    VastaaPoista
  2. Näin on :) Tuo on kyllä ollut tosi kiva tapetti,muuttuu myös jonkin verran valon mukaan.Komero on muuten valmis,pitääkin kuvata...

    VastaaPoista
  3. Tapetti näyttää tosiaan hyvältä ja komerosta tuli varmasti hyvä, kuvaa odotellessa :) Täytyis varmaan itsekin hommata tuo Hannu Rinteen Perinnemestarikirja, olisi varmasti hyötyä meillekin.

    VastaaPoista