tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulusiivousta...

Tässä tätä joulun odotuksen tunnelmaa...
Tähän aikaan vuodesta kaikki järkevät ihmiset huiskuttelevat pölyjä kristallikruunusta, täydentävät piparivarastojaan ja miettivät minkä värisen rusetin laittaisi kissalle kaulaan joulun kunniaksi. Toivon, että parin päivän päästä itsekin olisin samassa tilanteessa.

Meidän ei pitänyt avata portaisiin vievän pikkueteisen lattiaa ennen kuin keväällä. Eli arvaattekin, että nyt se on sitten avattu ja itse asiassa jo suljettukin! Onneksi mitään mörköä ei tullut vastaan, pelättiin hirsivaurioita, alapohjavaurioita ym. , mutta selvittiin ihan vaan puruja lisäämällä parin sentin kerroksen verran. Sitten laitettiin ilmapaperia ja laitettiin vanhat laudat takaisin.

Positiivista tässä on se, että tässä kaaoksessa ei tarvitse kuin lakaista ja imuroida niin tuntuu jo tosi siistiltä kun on elänyt pari päivää taas purun keskellä.

Nyt jatkuu seinien panelointi wanhalla panelilla ja illalla maalaus.Lisää meidän joulusiivouksesta myöhemmin, ehkä jo illalla....

6 kommenttia:

 1. Aivan uskomattoman ihana talo teillä! Minulla onkin pieni kiitos sinulle blogissani pikkupirtinlotta.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ja ihanat joulun ajat sinulle! Taidan palailla eteisen suhteen huomenna asiaan kun yötöiksi taitaa mennä remontti ja perhe-elämä...

   Poista
 2. Ihana yllätys! Puruja ja takaisin kiinni! Mä tilaan samanlaisia.

  Hyvää joulun aikaa!

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle. Torataina pitää kyllä alkaa rauhoittua joulusiivouksen jälkeen. Tänä vuonna en kyllä aio puunata pahemmin. Riittää kun on puhdasta, epäjärjestystä kun taas on niin vaikea välttää elämässä niin pitää vain oppia elämään sen kanssa:)

   Poista
 3. Mahtavaa, että on joku edes, joka ei vain suunnittele pöydänkattauksia ja koristeidensilottelua - kas, itse samassa jamassa, joten kiva lukea tätä! ; ) Joskus aikojen päästä, tunnelmallisina jouluina on kiva varmasti muistella tätäkin arkirealismia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on se vaan niin mukava ensin kärsiä ja sitten ihailla kättensä jälkiä. Juuri kävin kylvyssä pesemässä maalit pois, viimeinen lauta on maaalattu!

   Poista