torstai 29. marraskuuta 2012

Varustautumista talveen

Inge Löökin ihanat mummot. Mun oma joulukalenteri.

Kaikki projektit on enemmän tai vähemmän kesken. Salin ikkunat on onneksi kiinni yhtä lukuun ottamatta. Viime talvena meiltä puuttui lähes kymmenen ulko- tai sisä-ikkunaa, joten  edistystä on tapahtunut. Kaksi ulko-ovea ihan vaan tiivistettiin ja vaikutti kyllä yllättävän paljon.

Lisäksi Tommi aloitti tekemään tuulensuojaa parista vanhasta ikkunasta tuohon ulko-oven viereen. Viime talvena lumi aina kasaantui ulko-oven eteen, tänä talvena ei. Jos siis saadaan projekti vaan loppuun.

Ollaan siis varustauduttu talveen. Tänään aion kyllä varustaa henkistä kestämistäni talven yli eli leivotaan ekat piparkakut ja ollaan rauhassa.  Illalla keskityn kutomiseen  ja Chili-teen juomiseen. Ensin vaan puuhella lämpimäksi.
Lempilanka ja lempitee


Lisää tästä toivottavasti tällä viikolla.

4 kommenttia:

 1. Meille tulee myös tuollaiset ikkunat kuistille, mutta ei ehkä ehdi tällä talvelle, eikä kannatakaan kun kuistia pitää joka tapauksessa kunnostaa ensi kesänä. Mutta jään odotteleen miltä teidän kuistinne näyttää ja saan varmasti vinkkiä omaan tekemiseen :) Mukavaa joulunodotusta! Ja lumentuloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon kohtaan ei tule kuin nuo ikkunat ihan vaan tuulensuojaksi, mutta oikein kunnon kuistin rakentaminen tai muu vastaava olisi kyllä kiva projekti. Toisella puolella taloahan meillä on se meidän miniveranta.

   Ihanaa kun lumi saapui, rauhoittavaa joulun odottelua...

   Poista
 2. Myös tyttäreni lempilankaa:) Huikean upea talo teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän talo kiittää kohteliaisuudesta. Parhaamme mukaan koitetaan saada tämä meidän wanha talorouva takaisin entiseen loistoonsa :)

   Poista