sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Aavevintti

Meidän aavevintti

Tästä pitää keksiä kyllä joku kiva koristus, miksei enää myydä kalosseja vai myydäänkö?
Meillä oli seuraavana tehtävälistalla  Wallankumouksen tiloissa uusia sisääntulohuoneen  sähköt, jotka olivat tulleet tiensä päähän.  Pyysimme luottosähkömiehemme paikalle ja sovittiin, että Tommi naputtelee viikonlopun aikana johdot ja sähkömies tulee sitten maanantai-aamulla kytkemään vedot. Samalla kun oli sähkömies paikalla Tommi näytti viereisen huoneen vanhoja loisteputkivaloja joista on kuulunut sammutettaessa pamahdus. No niin kuului sitten silloin sähkömiehelle valoja esiteltäessä myös ja meni samalla koko sali mykäksi  eikä sulakkeen vaihtaminen auttanut asiaa. Lisää töitä siis viikonlopuksi ja Tommi on nyt saanut tämänkin päivän naputtaa sähköjä saleissa. Hyvä vaan, että tulee nyt sitten uusittua saman tien. Meilläkin oli talo ollut niin pitkään asumattomana ja ilkivallan kohteena, että sähköt ovat väistämättä tietysti kärsineet.

Toinen projekti mikä tuli aloitettua on vintin siivous. Meidän talossa on vanhojen koulusalien yläpuolella suuri kylmävintti mikä olisi vain tarkoitus siivota ja joskus tulevaisuudessa laudoittaa tuo lattia. Nyt aloitin siivouksella ja lajittelulla. Kyllä nyt pääsee energiat virtaamaan. Toivoin löytäväni jonkun aarteen vintin kätköistä, mutta ei. Yksi onneton lasten kalossi kyllä puruista löytyi ja pari hiiren syömää joulukorttia.Olisi ollut mukavaa löytää joku pieni aarre millä olisi voinut maksaa vaikka noita sähkömiehen palkkoja..

3 kommenttia:

  1. Hyvin samannäköinen kylmä vintti kuin meilläkin. Eikä ole meiltäkään (ainakaan vielä) löytynyt sitä paljon toivottua aarretta joilla maksaisi sähkö- ja putkimiehen palkkoja :D Kalossi on soma, löysin kerran kirpparilta ihan käyttämättömät koossa 45, annoin ne veljelleni lahjaksi :)

    VastaaPoista
  2. Toivoa on siis kalossien löytämisessä! Tänään jatkuu vintin siivous parin päivän paussin jälkeen. Saa nähdä löytyykö kalossille pari...

    VastaaPoista
  3. Aarre uupui meidänkin vintistä. On siellä kyllä risa nojatuoli ja jonkun urheiluauton valkoiset nahkapenkit, harmi vaan ettei ne olleet kovin häävissä kunnossa sillä olisin muuten tehnyt pojille pelituolit niistä :)

    VastaaPoista