torstai 25. lokakuuta 2012

Pupulamppu ja kivilemmikit

Lyydian kummitäti lähetti hauskan pupulampun joka oli ollut itsellään käytössä aikaisemmin.  Juuri näin samantyylisen muistaakseni Niinan unelmia - blogissa, mutta se taisi olla bambi. Eläinlamput taitaa olla nyt sitten se juttu.

Kaunis valo tuosta lampusta tulee, voisin haluta itsekin samanlaisen. Kettu tai susiversio voisi olla mielenkiintoinen. Ihmeen hyvin on tuo Lyydian oma nurkkaus toiminut vaikka välillä vähän sillipurkiltä tämä meidän koti tuntuu.

Lisäksi olemme ottaneet muutaman lemmikin lisää. Ne ovat tuossa pupun vieressä olevat kivet. Leonardo ja Lyydia innostuivat kivistä syyslomalla. Osa kivilemmikeistä löytyi pihalta ja muutaman "hienostokiven" kävimme ostamassa viereisestä Jalokivigalleriasta. Olen aina pitänyt erilaisista kivistä ja uskon niiden voimaan. Kiville tehtiin sitten koteja ja niitä kuljetettiin joka puolelle mukana.Niin ja kiviä pitää muuten kylvettää pari kertaa viikossa vedessä missä on ruususuolaa. Ihanan helppohoitoisia ja terapeuttisia!

Pari lumihiutalettakin laskeutui taivaalta, remonttia ei olla tehty, Wallankumouksen hommia vaan. Niin ja hakattu halkoja.
The Pupulamppu ja lemmikkikivet


Lyydian kokkausnurkkaus eli wanhaan jakkaraan on liimattu puinen hellataso

2 kommenttia:

 1. Näitä suloisia lamppuja alkaa näkymään blogissa jos toisessakin ja tietysti mä haluan kanssa. En vaan osaa kyllä päättää, millaisen sitä valitsisi :)
  Kaunis koti teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin juuri kurkkailemassa blogiasi. Ihana ja mielenkiintoinen remonttikohde. Tuo kummitusjuttu aikaisemmassa postauksessasi oli ihan meidän elämästä. Meilläkin on kummitus, enkä kyllä halua sitä häätää. Vanhassakin kodissa oli ja mielestäni jokaisella on hyvä olla oma kotikummitus...Pitäisikö tehdä seuraavaksi postaus paranormaaleista ilmiöistä vanhoissa taloissa?

   Poista