keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Mintunvihreää

 Sain pari verhoakin viriteltyä ikkunoihin. Kuvassa myös rakas kristallipalloni.
Ihana mintunvihreä lattia!
Kattolistat on melkein valmiit ja eka tunnelmavalo on laitettu päälle.

Kristallikruunukin muutti uuteen paikkaan.

Kaikennäköinen pintojen remontoiminen on niin mukavaa kun työnsä jäljen näkee heti palkitsevasti ja kaikki muutkin huomaavat muodonmuutoksen vaikka lattian maalauksen jälkeen.

Päätin vaihtaa vähän huoneiden järjestystä kun jotenkin tuntui, että voisin saada meidän tilat toimivimmiksi ja lisäksi on vaan niin hauskaa siirrellä huonekaluja, ainakin tulee joskus imuroitua kunnolla myös sänkyjen ja kaappien alta...
Tuntuu muuten siltä, että mitä pienemmissä neliöissä asuu niin sitä useammin vaihtaa huonejärjestystä tai ainakin huonekalujen paikkoja. Oli myöskin sitten ihan pakko maalata yksi lattiakin. 
Uulan Mintun vihreää laitettiin lattiaan ja lopputulos oli hienompi kuin aluksi ajattelin. Muutoksessa vaihdoin "makuualkovimme" vanhaan tv-huoneeseen ja Lyydia sai oman pikkuisen huoneensa sermin toiselta puolelta.
Televisio otettiin kokonaan pois kun se hallitsee niin paljon tilaa. Pystytään ihan mainiosti katsomaan ne muutamat sarjat tuolta netistä television sijaan.
Homma on toiminut hyvin ja tilaa tuntuu olevan enemmän nyt täällä alakerrassa ja myös yläkerran huoneissa kun Leonardokin sai oman huoneensa.

Yksi ongelma tuli esiin muutoksessa kun siirsin sänkymme ja kas kummaa sieltä tuli esiin mörkö puolen vuoden takaa eli maalamaton lattia, jonka olin ehtinyt unohtaa tyystin.
Postailin jossain vaiheessa puoli vuotta sitten siitä etten jaksanut lattiaa maalatessa alkaa siirtää sänkyä vaan maalailin Pitkätossumaisen rennosti sen ympäriltä.
Sitä muun lattian väristä maalia ei ole tietenkään enää jäljellä. Päädyin myös nyt luovaan ratkaisuun ja maalasin mintunvihreän sängyn kokoisen neliön lattiaan niin, että sain tietokonepöydän siirrettyä siihen.
Ongelma siis ratkaistu eikä neliö ole lainkaan haitannut esteettistä silmääni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti