maanantai 8. lokakuuta 2012

Meillä satoi sisälläkin...

Ettei olisi liian mukavaa ihmisellä , että vain ulkona sataisi ja sisällä olisi lämmintä ja kuivaa niin perjantaina meillä satoi sitten sisälläkin.
Syynä ei ollut kattomme vaan ikkunan karmi.  Villiviini oli päässyt tekemään oikein kunnollisia koloja karmin yläpuoleiseen hirteen. Asia saatiin onneksi korjattua, kiitos Tommin ripeän toiminnan ja auringonpaisteisen viikonlopun. Perjantai aamuna ei kyllä naurattanut...

Ettei olisi liian kurjaa niin kurkatkaapa toiseksi viimeistä kuvaa missä näkyy meidän vanha takaoven kohta joka saatiin lasitettua kesällä. Ei se nyt ihan lasikuisti ole, mutta tuollainen köyhän naisen tähystyskoppi ainakin...Oletteko muuten huomannut ripeämmän päivityksen? Asia johtuu uudesta mainiosta apulaisestamme eli vanhemmasta tyttärestämme Tuiskusta joka sai synttärilahjaksi järjestelmäkameran ja joka on äitiään nokkelampi tietokoneen/kameran käyttäjä.
Tuisku siis kuvaa Art directorin johdolla ja itse AD kirjoittaa. 

Vanhassa talossa asuminen on kyllä jännittävää, ikinä ei tiedä mitä aamulla on vastassa...
Sataa,sataa ropiseeVilliviini oli kasvanut vuosien saatossa rimalaudoitusen sisälle ja sadevesi oli sitten johtunut hirsiin.

Hirsinurkka pitäisi vielä verhoilla, mutta viis siitä kun miniveranta on niin söpö.

Ja vielä Tommi auringonpaisteessa työn touhussa.

3 kommenttia:

  1. On aivan ihana, vaikka ei suurensuuri veranta olekaan! Mulla ei ola verantaa ollenkaan ja se onkin se mitä eniten kaipaan... Plus pihasaunaa, kesäkeittiötä, kasvihuonetta... No, joo.

    VastaaPoista
  2. Joo veranta on kyllä niin hauskan turha, mutta niin tuikitarpeellinen minihuone. Tarkoitus olisi tehdä toinen samanlainen talon toiseen päätyyn.

    VastaaPoista
  3. Onko teillä käytössä omat telineet vai vuokraatteko? Tässä olisi pari kuukautta aikaa miettiä, ostaako vai vuokrata... Tuntuu kalliilta jokatapauksessa.

    VastaaPoista