maanantai 27. elokuuta 2012

Paperoidaan talven varalle

Joo tiedän kyllä, että syksy ei ihan virallisesti ole alkanut, mutta ajattelin nyt kerrankin olla ajoissa tämän ikkunoiden paperoinnin kanssa.
Aikaisempina talvina itselleni on käynyt useimmiten niin, että muistan alkaa paperoida ikkunoita juuri pakkasten aikaan ja silloin on sitten liian myöhäistä.
Paperointi näyttää aina sujuvan hyvin, mutta sitten tunnin parin päästä kuuluu riipaiseva ääni kun ikkunaliimapaperit repeilevät irti.

Ajattelin väsäillä yhden ikkunakokonaisuuden  aina kerrallaan niin ei tule sitten niin paljon hommaa. Jos homma sujuu suunnitellusti ovat meidän kodin kaikki ikkunat ensi viikolla paperoitu!

Aloitan aina ikkunoiden pesusta ja sitten laitan ikkunoiden väliin sanomalehden palan, pumpulia tai jäkälää ja sitten aina jotain koristeita, mitä nyt mieleen juolahtaakin.
Sitten vaan sisäikkunoiden rakoihin pumpulia tai isompiin kangasriekaletta ja ikkunaliimapaperit päälle.
Nämä on näitä kivoja syyspuuhia. Kaikkea muutakin pitäisi alkaa miettiä niin kuin halkojen tilaamista, nuohooja jo kävikin...


2 kommenttia:

  1. Mummini tekee aina talveksi jäkälä koristukset ikkunanväliin. Ihana tuo ruskea juhannusruusu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhannusruusu eri väreissä on yksi ihan lempparitapeteistani. Tänään pitäisi jatkaa tuota ikkunoiden tiivistelyä. Menossa on karmikokonaisuus numero neljä...

      Poista