torstai 3. toukokuuta 2012

Anarkistista ja levotonta puuhaamista

Ikkunat sitten tuli tuohon makuualkoviin.
Kauniit, sopivan kulahtaneet 1800-luvun kolmiruutuiset valittiin ja ovat olleet ihan nappivalinta. Jakavat juuri sopivasti tilan.

Kun on niin kiva ilma ei olla maltettu olla sisällä joten puuhattiin vähän pihavarastoa. Siihen oli joku saanut  idean laittaa joskus vanhan kylmiön oven joka vielä oli mennyt laseista rikki. Tuo metallinen kammotus lähti kaatopaikalle ja laitettiin vanha kuusiruutuinen ikkuna tilalle. Saatiin jotakin kohtaa siis ulkovarastostakin nätimmäksi.

Täällä siis pompitaan asiasta toiseen. Osa tätä "en osaa kesittyä yhteen asiaan intensiivisesti-syndroomaa".
Olen jo pari ikkunalistaakin maalaillut ulkoa. Niistä en nyt laita kuvia, ettei tule ihan levoton kuva meistä. Joka paikkaa puuhataan, mutta mitään ei valmiiksi saada.

Ja apua, kuva vielä meidän keittiön lattiasta maalattuna ja kalustettuna.  Niin ja olo/makuuhuoneen lattiankin maalasin kun laitettiin tuo "sermi" sinne.
Jätin muuten parin kaapin alta maalaamatta kun en jaksanut niitä tyhjätä ja siirtää. Mukavaa löytää Pitkätossumaisia piirteitä itsestään vaikka ei mikää Pepin ikäinen olekaan.
Niitä paria kohtaa ei tunnu edes olevan kiire maalata, itse asiassa ovat jo melkein unohtuneet. Suosittelen kaikille elämän yksinkertaistamista.
Jos haluat tehdä jotain niin siitä vaan puuhaamaan liikaa miettimättä.
Anarkistista kevään jatkoa siis kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti