torstai 26. tammikuuta 2012

Kiurujen Yö lennähti komeroon

Näin tuo Kiurujen yö vaan lennähti meidän eteiskomeron seiniin ja listatkin tulivat kuin taikaiskusta. Ihan oikeasti alkaa päivän piteneminen jollain tavalla vaikuttaa jo positiivisesti omaan puuhaamiseen.

Ehkä saadaan tuo eteisen toinen komerokin tehtyä. Muuten ollaan järjestetty ja järjestetty firmaa. Ensi viikolla on pakko aloittaa taas tuo toisen päädyn remontti.

Olen nyt lähiaikoina miettinyt parin asiakkaan remontteja tosi paljon ja niiden myötä vanhoja taloja.
Itse asiassa niissä asumista ja niissä asuvia ihmisiä. Olen huomannut monen  kohdalla postitiivisia vaikutuksia vanhassa talossa asumisesta.
Elämän tahti hidastuu ja aletaan pyöriä enemmän sen oman lauman kanssa koska kotona on niin hyvä olla, että sitä hyvää oloa ei koko ajan tarvitse lähteä hakemaan laskettelukeskuksista, leffateattereista, ravintoloista  ja ulkomaan matkoista.
En sano näiden olevan huonoja asioita, vaan sen, että ihmisen hyvä ymmärtää kuuluvansa johonkin. Vaikka nyt alkaa tuntua ihan siltä kuin välillä oltaisiin Aleksis Kiven Seitsemästä veljeksestä, on pimeää ja lapset on tukkanuottasilla kun toisen naama on tullut vähän liian tutuksi pitkinä iltoina.
Alkaa siis ärsyttää, onneksi pian kevät vapauttaa meidät ulos juoksemaan.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia blogissanne, elämätapa ja kaikki tuntuu tutulta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös teillä. Lähes joka päivä pitää käydä kurkkaamassa mitä hienoa olette keksineet!

   Poista
 2. Ihanaa saada kurkistaa omaan remonttiinne! Uskomaton työ, tuo kiurujen yö!
  Minä tarvitsisin pari vanhaa komeron tms ovea sängyn piilottamiseen(=alkovinteko), eli pitänee poiketa...!

  Hyvää alkavaa viikkoa!
  -Pia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiurujen yö on kyllä yksi kauneimmista tapeteista.Tuo tummin sävy varsinkin on niin taianomainen. Tervetuloa ovia etsimään!

   Poista