torstai 19. tammikuuta 2012

Inventaariota ja inspiraatiota

Olemme nyt maanantaista lähtien tehneet inventaariota ja myöskin järjestelleet Wallankumouksen tavaroita järjestykseen.
Mukavaa puuhaa lämmittämättömissä saleissa...
Oman ja firman muuton jälkeen ovat asiat jääneet puolitiehen ja nyt kun firman tavaroihin on saatu järkeä ja järjestystä niin myöskin oman kodin kesken jääneet asiat olisi kiva saattaa loppuun.
Ainakin sellaiset mitkä ahdistavat päivittäin. Myös ilma vaikuttaa osittain siihen, että tällä hetkellä en koe inspiraatiota lähteä tuonne toiseen opettajien päätyyn remppaa tekemään.
Siellä kun on kylmempää kuin ulkona ja kosteus puskee sisään .

Niin ja nyt niihin joka päivä ahdistuskohtauksia aikaan saaviin paikkoihin.
Aamulla kylpyhuoneeseen mennessäni vältin taas katsomasta eteisen seiniä, kuten aina eteiseen mennessäni. Kun katsotte kuvaa myös varmaan ymmärrätte.
Ennen kuin muutimme lokakuussa tänne asumaan oli tavoitteena saada kaikki alakerran seinät tapetoitua,että asumismukavuutta saataisiin lisättyä ja huonekaluja olisi kivampi laittaa kun ei tarvitsisi niitä sitten siirrellä tapetoinnin tieltä. Homma toimi hyvin keittiön,makkarin ja olohuoneen kohdalla, mutta eteisen kohdalla ei.
Syy siihen on siinä, että kyseisen tapetin ei olisi kuulunut alunperin tulla tuohon pääeteiseen vaan toiseen paikkaan. En voinut itselleni mitään kun näin "Viherpeukalo" tapetin Tapettitalon pakettia avatessani. Tajusin vain, että paikaksi oli tarkoitettu tuo pääeteinen. Tiesin siis jo aloittaessani tapetointia ettei tapetti olisi riittänyt, mutta positiivisena ihmisenä päätin silti vetäistä sen heti seinään ja tilailla sitten myöhemmin tapettia lisää.
Se myöhemmin sitten venyi marraskuulle ja arvatkaas mitä? Eihän tuota Viherpeukaloa saanut sitten enää Tapettitalosta.

Kriisi siitä sitten seurasi, mutta kriiseissä on se hyvä puoli, että alkaa miettiä vaihtoehtoisia ratkaisuja. Ihan heti tiesin, että en hukkaa jo tapetoituja Viherpeukalo-seiniä eli eteisen kokonaan uudellen tapetointi ei tulisi kysymykseen.
Tänään aamulla katseeni vältellessä eteisen seiniä tajusin ettei näin voi jatkua. Eteinen on sitä paisti Feng shuissa tärkeimpiä kohtia kodissa.
Selatessani iänikuisia sisustuslehtiäni tajusin mitä voin tehdä. Aion sekoittaa eteiseen kahta eri tapettia ja lisäksi yhteen seinään jossa on vain siivu Viherpeukaloa tulee kaappi joka peittää tapetoimattoman kohdan. Loistavaa!

Nyt kuitenkin kuvia eteisestä anti Feng shui tilassa. Ehkä jo viikonloppuna se kokee muodonmuutoksen. Lisäksi kuvia meidän ahkeroinnin tuloksista firmassa.
Eteisessä pikkukisun raapimisnurkka...
Tuleva kaapinpaikka...
Uusi erä inventoituja pokia...
Inventoimattomia pokia odottamassa vuoroaan...
Pokien takaa saimme esille kivat portaat...

5 kommenttia:

 1. Kävin ihan vaan tykkäämässä.

  Anu

  VastaaPoista
 2. Voi kun tuo Viherpeukalo on ihanan näköistä tapettia ! Kaappi, loistava ratkaisu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomenna voi nähdä (ainakin toivottavasti) millainen tulee tapetin sekoittelusta ja loppuviikolla ehkä ihanan valmiin eteisen.Meidän oli pakko rakennella kehikoita yksiruutuisille. Siitä myös huomenna.

   Poista
 3. Meille olisi myös pitänyt tulla tuota Voherpeukaloa, mutta sen valmistus olikin lopetettu. Vuodenvaihteessa sitä kyselin eikä mistään enää saanut yhtään rullaa... Harmitti, kun se on noin ihanan näköistä teilläkin!

  VastaaPoista