maanantai 21. marraskuuta 2011

Tämän vuoksi rakastuin sinuun pikku taloni...

Huomasin miettiessäni miksi rakastuin juuri tähän taloon, että talothan ovat vähän kuin miehiä. Ne ovat ne pienet hurmaavat asiat mihin sitä rakastuu. Kun näkee suloiset ikkunaruudut,vanhat peiliovet (joita nyt on vähän pilattu graffiteilla, mutta kuka nyt täydellinen olisi) ja ihanan puuhellan jossa näet itsesi kaakaota keittelemässä niin se on rakkautta ensisilmäyksellä. Ruusunpunaiset silmälasit hämärtävät todellisuudentajun ja alkaa miettiä, että olisiko tässä ihan  vakavamman suhteen makua.

Kyllähän siinä oli ja nyt ei olla kihloissa vaan ihan naimisissa saakka.5 kommenttia:

 1. Mäkin voisin rakastua teidän taloon!

  anu

  VastaaPoista
 2. Oi oi, aivan ihana :o) Minä rakastuin jo ! ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kehuista, ollaan oikein onnellisia yhdessä ja meillä on varmasti monta onnellista vuotta edessäpäin.

  VastaaPoista
 4. Te olette kyllä tehneet jo nyt uskomattoman paljon töitä rakkautenne eteen, että hatunnosto koko perheelle!!! Oli kunnia päästä kurkkaamaan näihin tiloihin juuri tuon puuhellan lämpöön... Tsemppiä ja nähdään taas :)

  VastaaPoista
 5. Löysin bloginne, kivaa! Meilläkin tulossa tuo ihana Perhonen tupaan kunhan päästään ensin asettumaan aloillemme. On hätähousulla vähän kestämistä pelkissä makulatuureissa, tosin meidän pikku kammariin tuli jo Kirsikkapuu kun ei olisi sängyn kokoamisen jälkeen mahtunut tapetoimaan;)
  Ihanaa joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista